Herkes zam yaparken o fiyatı indirdi! Maliyeti 5 lira olan ekmek 2 liradan satışta…

Vatandaşın alım gücü her geçen gün düşmeye devam ederken, fırsatçıların oyunları da bitmiyor. Şanlıurfa'da ekmek fiyatları 7 liraya ulaşırken, bir fırından ekmek fiyatına dair umut verici bir haber geldi. Fırın, maliyeti 5 lira olan ekmeği 2 liraya satmaya başladı. Bu hamle, ekmek fiyatlarının artmasına tepki gösteren vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

Herkes zam yaparken o fiyatı indirdi!   Maliyeti 5 lira olan ekmek 2 liradan satışta…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ev geçindirmenin büyük bir külfet olduğu bu dönemde temel ihtiyacımız ekmeği almak bile birçok aile için artık zorlaştı. Öyle ki ülkede en çok zamlanan ürünlerin arasında ekmek de var. Önceden 200 gram ekmek 1 lira olurken, şimdi 7-10 lira arasında fiyatı değişiyor.

Vatandaşın alım gücü her geçen gün düşmeye devam ederken, fırsatçıların oyunları da bitmiyor. Ev geçindirmenin büyük bir külfet olduğu bu dönemde temel ihtiyacımız ekmeği almak bile birçok aile için artık zorlaştı. Öyle ki ülkede en çok zamlanan ürünlerin arasında ekmek de var. Önceden 200 gram ekmek 1 lira olurken, şimdi 7-10 lira arasında fiyatı değişiyor. Şanlıurfa’da da ekmek 7 liradan satılıyor.

Karar’da yer alan habere göre ekmek fiyatları gündemden düşmezken, “helal olsun” dedirten hareket Sivas’ta bulunan bir ekmek fırınından geldi. Fırın, maliyeti 5 lira olan ekmeği 2 liraya satmaya başladı.

Fırın çalışanı Murat Eken, ekmeği neden 2 liraya sattıklarını açıklayarak, " Şu anda ekmeğin maliyeti 5 liranın çok üzerinde. Ekmeği 2 liraya satmamızın temel amacı hijyen konusu. Bizim buradaki amacımız tepki amaçlı. “ dedi.

Herkes zam yaparken o fiyatı indirdi! Maliyeti 5 lira olan ekmek 2 liradan satışta…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.