Şanlıurfalı sürücüler dikkat: İki bulvar trafiğe kapatıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çalışma nedeniyle iki bulvarın geçici olarak araç trafiğine kapatıldığını duyurdu.

Şanlıurfalı sürücüler dikkat: İki bulvar trafiğe kapatıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karayolları Bölge Müdürlüğünce yürütülen Şehir Hastanesi Farklı Seviyeli Bağlantı Kavşağı yapım çalışmalarının belirli aşamalarında trafik düzenlemesine gidildiği bildirildi. 

Bu kapsamda, kent trafiğinin yoğun olduğu güzergâhlardan GAP Vadisi Bulvarı ile Fahreddin Paşa Bulvarından Karaköprü Bulvarına bağlantı sağlayan giriş ve çıkışlar geçici süreyle araç trafiğine kapatıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen Şehir Hastanesi Farklı Seviyeli Bağlantı Kavşağı yapım çalışmaları kapsamında;

GAP Vadisi Bulvarı ve Fahreddin Paşa Bulvarı’ndan Karaköprü Bulvarı’na giriş-çıkış istikametleri, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından geçici olarak araç trafiğine kapatılmıştır.

Vatandaşlarımızın, trafik işaret ve yönlendirmelerine uymaları, alternatif güzergâhları kullanmaları ve çalışma süresince dikkatli seyretmeleri önemle rica olunur.”

Şanlıurfalı sürücüler dikkat: İki bulvar trafiğe kapatıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.