Şanlıurfa’ya ‘vali’ mirası! Anılarını kitaplaştırdı

Emekli vali ve Danıştay üyesi Muzaffer Dilek, Şanlıurfa’da görev yaptığı dönemi ve meslek hayatındaki birikimlerini kaleme alarak kitaplaştırdı.

Şanlıurfa’ya ‘vali’ mirası! Anılarını kitaplaştırdı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2000’li yılların başında yaklaşık 30 ay boyunca Şanlıurfa Valiliği yapan Dilek, görev süresince kentte iz bırakan çalışmalarıyla hatırlanıyor. Yıllar boyunca tuttuğu not ve günlüklerinden derlediği anılarını “Geçen Zaman İçinde Kendi Tanıklığımın İzinde” adlı kitabında topladı.

Kitapta, Dilek’in kamu görevinde bulunduğu yıllara ilişkin hatıraları, yaşadığı olaylar, devlet yönetimi ve bürokrasiye dair gözlemleri yer alıyor. Meslek hayatı boyunca edindiği tecrübeleri paylaşmayı amaçlayan Dilek, kitabını bastırarak yakın çevresine, dostlarına ve mesai arkadaşlarına armağan etti.

KİTABINDA ŞANLIURFA VALİLİĞİ DÖNEMİNDEKİ ANILARI DA PAYLAŞTI

Eserde, özel yaşamıyla kamu görevini iç içe aktaran Dilek, dönemin önemli gelişmeleri ve değerlendirmelerini de aktarıyor. Kamu yönetimi alanında çalışanlar ve üst düzey yöneticiler için rehber niteliği taşıyan kitapta, Şanlıurfa Valiliği dönemine dair anılar da yer buldu.

KİTABINI ŞANLIURFA’DA BİRLİKTE ÇALIŞTIĞI MESAİ ARKADAŞLARINA ARMAĞAN ETTİ

Dilek, görev yaptığı dönemde edindiği deneyimlerin ve tanıklık ettiği olayların gelecek nesillere ışık tutacağını belirterek, kitabını Şanlıurfa’da birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarına, dostlarına ve basın mensuplarına kendi imzasıyla gönderdi.

Şanlıurfa’ya ‘vali’ mirası! Anılarını kitaplaştırdı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.