Türkiye’nin köklü kurumlarından PTT, ülke genelinde geniş çaplı bir yeniden yapılanma sürecine girdi. Yeni model doğrultusunda daha önce 81 ilde faaliyet gösteren başmüdürlükler kaldırılarak, hizmetlerin 18 Bölge Müdürlüğü üzerinden yürütülmesi kararlaştırıldı.
Bu kapsamda Şanlıurfa’daki teşkilat yapısında da önemli bir değişiklik yapıldı. Şanlıurfa PTT Başmüdürlüğü kapatılırken, ilin bağlı olacağı bölge uzun süre merak konusu olmuştu. Yapılan düzenleme ile Şanlıurfa’nın Gaziantep Bölge Müdürlüğü’ne bağlandığı ileri sürüldü.
PTT’MİZ GAZİANTEP’E BAĞLANDI
Yeni sistemle birlikte Şanlıurfa’da başmüdürlük statüsü sona erdi. Bundan sonraki süreçte ildeki tüm idari ve operasyonel işlemler Gaziantep üzerinden koordine edilecek. Bu değişimin, hizmetlerin daha merkezi ve etkin bir şekilde yürütülmesini amaçladığı ifade ediliyor.
Kaynak: HABER MERKEZİ

0 Yorum