Harran’da YKS öncesi öğrencilere moral! Dereceye girenlere ödül verildi

Harran’da YKS’ye hazırlanan gençlere destek olmak amacıyla düzenlenen ödüllü deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilere tablet hediye edildi.

Harran’da YKS öncesi öğrencilere moral! Dereceye girenlere ödül verildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Harran Belediyesi, ilçe genelinde YKS’ye hazırlanan gençlere destek olmak amacıyla düzenlediği ödüllü TYT-AYT deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilere tablet hediye etti.

Belediyenin sponsorluğunda gerçekleştirilen deneme sınavlarında başarılı olan öğrenciler, emeklerinin karşılığını aldı. 

İlçe birincisi Abdülbaki Yıldız, ilçe ikincisi Kübra Gümer ve ilçe üçüncüsü Fatma Pembegül, başarılarından dolayı tabletle ödüllendirildi.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; yaptığı açıklamada gençlerin eğitimine verdikleri önemi vurgulayarak, “İlçemizdeki gençlerimizin YKS sürecinde yanlarında olmak ve onları motive etmek bizim en önemli hedeflerimizden biri. Bu tür ödüllü denemelerle hem öğrencilerimizi teşvik ediyor hem de başarıyı ödüllendiriyoruz. Abdülbaki Yıldız, Kübra Gümer ve Fatma Pembegül kardeşlerimi tebrik ediyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” Dedi.

Harran’da YKS öncesi öğrencilere moral! Dereceye girenlere ödül verildi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.