Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Haliliye ilçesine bağlı Sırrın Mahallesi’nde Alevi Kültür Dernekleri Şanlıurfa Şubesi tarafından düzenlenen Aşure Günü etkinliğine katıldı.
Yoğun katılımın olduğu etkinlikte aşure ikramı yapılırken, Vali Şıldak, kazan başına geçerek vatandaşlara kendi eliyle aşure dağıttı.
“KARDEŞLİK VE PAYLAŞMANIN SİMGESİ”
Vali Şıldak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Bereketin, paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin simgesi olan Aşure Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Haliliye İlçemize bağlı Sırrın Mahallemizde kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik.
Alevi Kültür Dernekleri Şanlıurfa Şubesi tarafından düzenlenen programda aynı sofranın bereketini, aynı gönlün muhabbetini paylaşmanın mutluluğunu yaşadık.
Birlik ve beraberliğimizi güçlendiren bu güzel buluşmanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor, Aşure Günü'nün ülkemizin huzur, bereket ve kardeşliğini daha da güçlendirmesini diliyorum.”

0 Yorum