kaynak olarak ekleyin
GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (GAPTAEM) bünyesinde görev yapan veteriner hekimler ve teknik personel, Şanlıurfa Veteriner Hekimler Odası Başkanlığına seçilen Mehmetali Onbüyük ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Şanlıurfa Veteriner Hekimler Odasında yapılan seçimlerin ardından göreve gelen Mehmetali Onbüyük ve ekibini tebrik eden GAPTAEM heyetinde Dr. F. Serkan Kapucuk, Dr. Ahmet Oruç, Veteriner Hekim Mehmet Polat ve Ziraat Yüksek Mühendisi Mustafa Apaydın yer aldı.
MESLEKİ DAYANIŞMA VE ORTAK ÇALIŞMALAR VURGULANDI
Ziyarette konuşan Dr. F. Serkan Kapucuk, meslekteki 16 yıllık kariyerinde Şanlıurfa Veteriner Hekimler Odasını ilk kez ziyaret ettiğini belirterek, yeni yönetimin mesleki birlik ve beraberliğe önemli katkılar sunacağına inandığını ifade etti. Kapucuk, ev sahiplikleri ve misafirperverlikleri için Başkan Onbüyük ve ekibine teşekkür etti.
Ziraat Yüksek Mühendisi Mustafa Apaydın da yeni dönemin veteriner hekimler ve kent için hayırlı olmasını dileyerek yönetim kuruluna başarı temennisinde bulundu.
"KAPSAYICI VE KATILIMCI YÖNETİM ANLAYIŞINI BENİMSEYECEĞİZ"
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Veteriner Hekimler Odası Başkanı Mehmetali Onbüyük ise yeni dönem hedeflerine ilişkin bilgi verdi. Oda üyeliğini teşvik etmek amacıyla kapsamlı bir kampanya başlatacaklarını açıklayan Onbüyük, tüm meslektaşları kucaklayan, katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini kaydetti.
Görüşme, veteriner hekimlik mesleğinin gelişimi ile kurumlar arası olası iş birliği imkanlarının değerlendirilmesinin ardından sona erdi.
Kaynak: HABER MERKEZİ


0 Yorum