Urfa’da yolda kalan vatandaş çekiciye 3000 TL ödedi! Vatandaşlar ikiye bölündü

Şanlıurfa’da yolda kalan bir sürücünün Karaköprü’den Evren Sanayi Sitesine ödediği 3 bin TL’lik çekici ücreti, şehirde tartışma fitilini ateşledi.

Urfa’da yolda kalan vatandaş çekiciye 3000 TL ödedi! Vatandaşlar ikiye bölündü

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Haberlerimizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde aracı bozulan bir sürücünün çekiciye 3000 TL ödemesi, kentte çekici fiyatlarını yeniden gündeme taşıdı.

URFALILAR İKİYE BÖLÜNDÜ: "ÇOK" MU, "NORMAL" Mİ?

Karaköprü ilçesine bağlı Kızlar Mahallesi yakınlarında yolda kalan bir vatandaş, aracını Evren Sanayi Sitesine getirmek için çekici çağırdı. Çekicinin taşıma ücreti olarak 3000 TL alması ise Şanlıurfalılar arasında farklı yorumlara neden oldu. Kullanıcılardan bazıları ücreti yüksek bularak hem sanayi masraflarından hem de çekici fiyatlarından dert yandı. Fiyatın makul olduğunu savunan bir kesim ise mesafeye ve mevcut maliyetlere dikkat çekerek ücretin normal olduğunu belirtti.

FİYATLAR MESAFEYE GÖRE DEĞİŞİYOR

Şanlıurfa’da şehir içi çekici ücretleri gidilecek mesafeye göre farklılık gösteriyor. Özellikle Karaköprü gibi ilçelerden Eyyübiye veya sanayi bölgelerine yapılan taşımalardaki fiyat farkları sürücüler arasında tartışma konusu olmaya devam ediyor.

 

 

Urfa’da yolda kalan vatandaş çekiciye 3000 TL ödedi! Vatandaşlar ikiye bölündü
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.