Şanlıurfa’dan NASA’ya… Dünyanın en büyüğü burada düzenlenecek

Şanlıurfa, dünyanın en büyük yıllık küresel hackathon etkinliği NASA Space Apps Challenge’a ev sahipliği yapacak.

Şanlıurfa’dan NASA’ya… Dünyanın en büyüğü burada düzenlenecek

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Haberlerimizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

Şanlıurfa, uluslararası bilim ve teknoloji dünyasının önemli organizasyonlarından birine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 

NASA tarafından her yıl düzenlenen ve dünyanın en büyük küresel hackathon etkinliği olarak bilinen NASA Space Apps Challenge, 14-15 Kasım tarihlerinde Şanlıurfa Bilim Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 

48 SAAT BOYUNCA BİLİM VE TEKNOLOJİ MARATONU

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Harran Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenecek organizasyonda gençler, 48 saat boyunca Dünya ve uzayla ilgili gerçek sorunlara çözüm arayacak.

Yazılım, yapay zeka, veri analizi ve farklı teknolojik alanlarda çalışmalar yapacak katılımcılar, NASA ve iş birliği yaptığı uzay ajanslarının açık verilerinden yararlanarak yenilikçi projeler geliştirecek. 

SON BAŞVURU 12 KASIM!

Küresel organizasyonun Şanlıurfa ayağına katılmak isteyen gençler ve teknoloji tutkunları için başvurular sürüyor. Takımını kurarak etkinliğe katılmak isteyenlerin 12 Kasım 2026 tarihine kadar başvurularını tamamlaması gerekiyor. 

14-15 Kasım tarihlerinde Şanlıurfa Bilim Merkezinde gerçekleştirilecek organizasyonla kentteki gençler, fikirlerini uluslararası bir platformda geliştirme fırsatı yakalayacak. 

Şanlıurfa’dan NASA’ya… Dünyanın en büyüğü burada düzenlenecek
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.