Reklam Alanı

DKV ve RUHA-DER’İN DÜZENLEDİĞİ KUDÜS TEMALI YARIŞMA

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Davet ve Kardeşlik Vakfı ile RUHA-DER’in ortak düzenlediği Kudüs temalı bilgi ve kültür yarışması, İl milli Eğitim Müdürlüğünden alınan izinler çerçevesinde Şanlıurfa ili ve ilçe  okullarında yapılarak gerçekleşti. Böyle bir organizenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere özellikle teşekkür etmek gerekiyor. Zira tüm dünya gündeminin birinci sırasını meşgul eden ve halen gündemini koruyan Kudüs meselesi tüm milletlerin ve hususen İslam ümmetinin kanayan yarası olmuştur. Ancak sadece sosyal medya üzerinden verilen bilgilerin ne kadar yetersiz ve eksik olduğunun farkındaydık. Çünkü birçok kirli bilgilerinin de olduğu muhakkak. 

Bu konuda Birinci Kategori (4 ve 5. sınıf) ve İkinci Kategori (6, 7 ve 8. sınıf):(Selam Sana Ey Kudüs – Komisyon- Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları), Üçüncü Kategori (9, 10, 11 ve 12. sınıf):Kudüs Davamız – Ahmet Varol – Nida Yayıncılık gibi eserlerden faydalanılmış ve bu kategorilerde ödüllerin de verileceği ifade edilmiş.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve  özgün eser yazan kıymetli alimlerimizden merhum üstad Yusuf el Karadavi ve Ahmet varol gibi Kudüse münhasır eserlerin gençlerimize dağıtılarak bilgi ve kültür yarışmalarına evrilmesi, farkındalık oluşturulması, kirli bilgilerden sıyrılmamız açısından değerli bir çalışma olmasını sağlamıştır. 

Hülasa Kudüs ile ilgili doğru bir bilgi kaynağından beslenmek, doğru bir bakış açısı kazandırdığı gibi dezenformasyona karşı da bilinçli bir yaklaşıma sahip olmamızı sağlayacaktır. İsrail terör devletinin bu vahşi ve barbar saldırılarının sona ermesi ve  başkenti  Kudüs  olan Filistin devletinin yeniden inşası ve ihyası için tüm İslam ümmetinin yek vücut hareket etmesi gereği ve gerçekliğini halen korumaktadır. Özgür Kudüs’te buluşmak temennisiyle.

DKV ve RUHA-DER’İN DÜZENLEDİĞİ KUDÜS TEMALI YARIŞMA
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.