Eyyübiye Millet Bahçesi yaz akşamlarının vazgeçilmezi oldu

Eyyübiye Belediyesi tarafından geçen ay açılışı gerçekleştirilen Millet Bahçesi, hizmete sunulduğu günden bu yana Eyyübiyelilerin ve Şanlıurfa’nın dört bir yanından gelen vatandaşların akınına uğruyor.

Eyyübiye Millet Bahçesi yaz akşamlarının vazgeçilmezi oldu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaz sıcaklarının tavan yaptığı, nefes almanın bile zorlaştığı bu günlerde serin, havadar ve yeşil bir ortam arayanlar, Eyyübiye Millet Bahçesi’nin birbirinden güzel ayrıntılarında vakit geçiriyor. Çocukların bisiklete bindiği, gençlerin futbol, voleybol ve basketbol sahalarında spor yaptığı Eyyübiye Millet Bahçesi’nde, aileler de yemyeşil çimler üzerinde keyifli vakit geçiriyor. Sık sık millet bahçesini ziyaret ederek yapılan çalışmaları inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş da ailelerle sohbet ederek, taleplerini dinliyor.

Toplam 180 dekarlık arazisiyle Türkiye’nin en kapsamlı millet bahçelerinden olan Eyyübiye Millet Bahçesi’nde cami, millet kıraathanesi, kütüphane, düğün salonu, spor alanları, mesire yeri, botanik bahçesi, biyolojik gölet, çocuk oyun alanları gibi ayrıntılar bulunuyor. 

Muhteşem gece aydınlatmasının yanında su ve ışık temasıyla görsel bir şölen sunan Eyyübiye Millet Bahçesi’nde faaliyete alınan kuru havuzlardan fışkıran sular, tasvip edilmese bile sıcaklardan bunalan çocuklar için de eğlence yeri haline geldi.

Ailelerin akşam yemeği için de tercih ettiği Eyyübiye Millet Bahçesi’nde bazı aileler evlerinde yaparak getirdikleri burada yerken, bazıları da mesire alanındaki mangal başlarında yemeklerini hazırlayarak afiyetle yiyorlar.

Henüz yeni dikilen ağaçların ve bitkilerin büyümesiyle, Eyyübiye Millet Bahçesi görsel olarak daha cazibeli hale gelecek.

BİHA

Eyyübiye Millet Bahçesi yaz akşamlarının vazgeçilmezi oldu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.