AB'nin girişimcilik kursları için pilot uygulama alanı Şanlıurfa'da

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ve heyeti, Avrupa Birliğinin finanse ettiği girişimcilik kurslarının proje pilot uygulama alanı olan Karaköprü Belediyesi Necmettin Cevheri Kültür Merkezindeki kursları ziyaret etti.

AB'nin girişimcilik kursları için pilot uygulama alanı Şanlıurfa'da

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Nikolaus Meyer-Landrut, Avrupa Birliğinin finansmanıyla, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonuyla yürütülen Sosyo-Ekonomik Entegrasyon için Girişimcilik Kapasitelerinin İyileştirilmesi Projesi (ENHANCER) kapsamında hibe desteği sağlanan girişimciler ve gerçekleştirilen faaliyetleri incelemek için pilot uygulama alanı olan Karaköprü Belediyesi Necmettin Cevheri Kültür Merkezini ziyaret etti. 

Büyükelçi Meyer-Landrut’u Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ağırlarken, Hibe ENHANCER projesi kapsamında açılan kurslar ve gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili bilgi verdi. 

Başkan Baydilli, AB Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut’a kültür merkezindeki kursları gezdirirken, kurslarda yapılan faaliyetler ile kurslardan sonra mesleki yeterlilik kazanan kursiyerlere verilen destekleri anlattı. 

Başkan Baydilli ve Büyükelçi Meyer-Landrut’u kursiyerler tarafından yapılan ürünlerin sergisini gezerken, kursiyerlerle bir süre sohbet edip tezgahlarda oyuncak yapımı ve halı dokumayı denediler. 

Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Büyükelçi Meyer-Landrut ve heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade etti. 

Başkan Baydilli, “ENHANCER projesi kapsamında Karaköprü Belediyesi olarak hibe desteğiyle ilçemizde açtığımız kurslarla vatandaşlarımızın mesleki eğitimi ve istihdamı konusunda hizmet veriyoruz. Şanlıurfa’nın en hızlı gelişen ve büyüyen ilçesi Karaköprü’de bu projenin yürütücülüğünü yapmanın ve vatandaşlarımıza bu anlamda destek vermenin gururunu yaşıyoruz. Bu güzel projenin hayata geçirilmesinde emeği olan Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, Avrupa Göç Politikaları Merkezi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü’ne çok teşekkür ediyorum” diyerek AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Nikolaus Meyer-Landrut ve heyetine teşekkürlerini iletti. 

Yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduğunu ifade eden Büyükelçi Landrut ise kendilerini güzel bir şekilde ağırlayan Başkan Baydilli’ye teşekkür ederken, ENHANCER projesinin pilot uygulama merkezi olan Karaköprü Belediyesinin gerçekleştirdiği faaliyetlerden memnuniyet duyduklarını dile getirdi. 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ziyaretin anısına AB Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut’a kursiyerler tarafından yapılmış el emeği halı ve ahşap oyuncak hediye etti. 

 

AB'nin girişimcilik kursları için pilot uygulama alanı Şanlıurfa'da

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.