Harran Üniversitesi ‘sürdürülebilir gelecek zirvesine’ ev sahipliği yaptı

Harran Üniversitesinde ‘Sürdürülebilir Gelecek İçin İklim-Su-Tarım Zirvesi’ gerçekleştirildi.

Harran Üniversitesi ‘sürdürülebilir gelecek zirvesine’ ev sahipliği yaptı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde düzenlenen program, ulusal yayın kuruluşu olan AgroTv’den canlı olarak yayınlandı.

Program açılışında, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Ali Çullu, Agro TV Türkiye ve Azerbaycan CEO’su Doğan Başaran, TürkTraktör Pazarlama ve İş Geliştirme İş Lideri Rehda Cem Akyüz, Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı İzlem Erdem, ARC Water Technologies Yön. Kur. Başkanı Alkan Canbay, TOPRAQ Tarım Teknolojileri Pazarlama Direktörü Hilal Şahin, Esular Kurucusu Erdal Sandal birer açış konuşması gerçekleştirdi.

Konunun uzmanları, kurum ve kuruluş temsilcileri, akademisyenler ve öğrencilerin katılım sağladığı program, yönetmenliğini Coşkun Aral’ın kendine has üslubuyla çekimlerini yaptığı “Göbeklitepe” belgesel gösterimi ile devam etti.

Belgeselin ardından düzenlenen moderatörlüğünü oyuncu, tarihçi Pelin Batu’nun yaptığı; Haberci, Belgesel Yapımcısı Coşkun Aral, Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr.Ali Rıza Öztürkmen ve Boğaziçi Üniversitesi İklim Araştırmaları Merkezi Müdürü Prof. Dr. Levent Kurnaz’ın konuşmacı olarak yer aldığı ‘Sürdürülebilir Gelecek için İklim-Su-Tarım Zirvesi’ izleyicilerden oldukça beğeni aldı.

Harran Üniversitesi ‘sürdürülebilir gelecek zirvesine’ ev sahipliği yaptı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.