MHP'den komşu ilde gövde gösterisi! Urfa'dan da katıldılar

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Belediye meclis üyeleriyle birlikte Gaziantep'te düzenlenen Milliyetçi Hareket Partisi ‘2024'e doğru, diyar diyar Anadolu’ temalı Genişletilmiş bölge istişare toplantısına katıldı.

MHP'den komşu ilde gövde gösterisi! Urfa'dan da katıldılar

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Şanlıurfa - Harran'dan büyük bir kalabalık ile Gaziantep'e giden Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Turan eller var olsun diyerek, toplantının Milliyetçi Hareket Partisi ve gönüldaşlarına hayırlara vesile olmasını diledi. 

Öte yandan MHP Gaziantep İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bölge toplantısına, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, Kilis Milletvekili Mustafa Demir, MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş ve MYK üyesi Ali Fuat Kardaş'ın katılımı ve Mardin, Şanlıurfa, Adıyaman, Osmaniye, Hatay,  Kilis il ve ilçe Teşkilatları, Belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri ile parti yöneticileri katıldı.

Toplantıda MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ve MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz konuşma yaptılar. 

Toplantıda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım;  Yerel seçimlerdeki hedeflerinin mevcutların yanında MHP'li belediye başkanlarının sayısını yüzde 50 arttırmak ve Cumhur İttifakı'nın CHP'nin elindeki büyükşehirleri kazanması olduğunu söyledi.

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz’da 31 Mart 2024’te Yapılacak Yerel Seçim Diyar diyar Anadolu temalısıyla hız kesmeden devam ettiğini ifade etti.

3 saat süren toplantının ardından Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ile bir araya gelerek, Tarihin merkezi Harran'da bugüne kadar gerçekleştirdikleri hizmetler hakkında brifing verirken, kıymetli teşrifleri için hediye takdim etti.

MHP'den komşu ilde gövde gösterisi! Urfa'dan da katıldılar

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.