Şanlıurfa'da itfaiyeci adayları uygulamalı eğitim aldı

Şanlıurfa'da itfaiyeci adayları uygulamalı eğitim aldı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından, Harran Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı 1. sınıf öğrencilerine ekipmanlarla ilgili uygulamalı ders ve teşkilat yapısı hakkında bilgi verildi.

Şanlıurfa'da itfaiyeci adayları uygulamalı eğitim aldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından, Harran Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı 1. sınıf öğrencilerine ekipmanlarla ilgili uygulamalı ders ve teşkilat yapısı hakkında bilgi verildi. 

Eğitim amirliği tarafından öğrencilere koruyucu kişisel kıyafet, alüminize elbise ve temiz hava solunum cihazının kullanımı uygulamalı anlatıldı. Derse Program Başkanı Gülsün Doğan ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 Öğrenciler uygulama dersleri sonrası daire başkanlığında bulunan tüm birimleri ziyaret ederek, sorular sordular ve işleyiş hakkında bilgilendirildiler. 

Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı Başkanı Gülsün Doğan şunları kaydetti: “Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına teşekkür etti. Rutin olarak uygulamalı dersleri haftada bir sahada, itfaiyede işleyeceklerini bildirdi”.

Şanlıurfa'da itfaiyeci adayları uygulamalı eğitim aldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.