Mezardan ne istediniz? Urfa’da yeter artık dedirten olay

Eyyübiye’de bulunan Harran Kapı Aile Mezarlığında kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından mezarlara zarar verildi. Ali Ökkaş isimli vatandaş babasına yaptırdığı mezara zarar verildiğini görünce isyan etti. “Belediye başkanımıza rica ediyorum buraya kamera koydursun mezarlıklarımızı sahipsiz bırakmasın”.

Mezardan ne istediniz? Urfa’da yeter artık dedirten olay

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bulunan Harran Kapı Aile Mezarlığında kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından mezarlara zarar verildi. 

Daha öncede uyuşturucu satıcılarının ve madde bağımlılarının mesken edinmesiyle gündeme gelen mezarlık için vatandaşlar, güvenlik önlemi alınmasını istiyor. 

Ali Ökkaş isimli vatandaş babasına dua etmek için geldiği mezarlıkta babasının mezarının tahrip edildiğini görünce isyan etti. 

Yetkililere seslenen Ökkaş, mezarlıklar için güvenlik önlemleri alınmasını ve kamera taktırılması isteyerek, “babamın mezarını ve yanında duran diğer mezarı paramparça etmişler. Artık buraya bir kamera koydursunlar. Belediye başkanımıza sesleniyorum emniyet müdürlüğüne sesleniyorum, mezarlıklarımızı sahipsiz bırakmayın.” ifadelerini kullandı

Mezardan ne istediniz? Urfa’da yeter artık dedirten olay

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.