Şanlıurfa'da böylesi ilk defa! Yüzlerce insan parti binasına yürüdü

AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkanı aday adaylığı başvurusunda bulunan Rıdvan Söylemez, ilçede ve partide büyük heyecan uyandırdı.

Şanlıurfa'da böylesi ilk defa! Yüzlerce insan parti binasına yürüdü

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkanı aday adaylığı başvurusunda bulunan Rıdvan Söylemez, ilçede ve partide büyük heyecan uyandırdı.

Kanaat önderleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve her kesimden binlerce gencin katılımıyla AK Parti İlçe Başkanlığına gelen Söylemez, başvurusunu İlçe Başkanı Abdulcelil Doğantekin'e teslim etti.

Söylemez, yaptığı açıklamada, "31 Mart 2024 seçimlerinde de yine Ak Parti'nin bayrağını dikmek için buradayız. Ceylanpınar'da her kesimi kucaklayan bir yönetim anlayışını benimseyeceğiz. Genel Başkanımız ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde üzerimize düşen her şeyi dünde yaptık, bugünde yarında yine yapacağız. Ceylanpınar'da kardeşçe refah bir yaşamı hep birlikte inşa edeceğiz." dedi.

Ak Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Abdulcelil Doğantekin ise, "Halkın teveccühünü ve Gençlerin coşkusunu arkasına alan Rıdvan Söylemez kardeşim ile zafer yakındır." dedi.

 

Şanlıurfa'da böylesi ilk defa! Yüzlerce insan parti binasına yürüdü

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.