Karaköprüspor hiçbir rakibi küçümsemiyor

3. Lig 3. Grup lideri Karaköprü Belediyespor, bu hafta Bayburtspor'u da yenip yollarına namağlup olarak devam etmek istiyor. Teknik Direktör Besim Durmuş ve talebeleri hiçbir rakibi küçümsemiyor.

Karaköprüspor hiçbir rakibi küçümsemiyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karaköprü Belediyespor, 3. Lig 3. Grupta bu sezon fırtına gibi esiyor. 

Kırmızı siyahlı takım 11 haftada topladığı 29 puanla grupta şampiyonluğun en büyük adaylarından biri. 

Karaköprü Belediyespor, pazar günü grup sonuncusu Bayburt Özel İdarespor’u konuk edecek.

Karaköprü Belediyespor-Bayburt Özel İdarespor maçı, 26 Kasım Pazar günü Karaköprü Faruk Çelik Stadyumunda saat 14.00'te oynanacak.

Teknik Direktör Besim Durmuş, işi oldukça sıkı tutuyor. Hiçbir takımı küçümsemediklerini belirten Durmuş, oyuncularını sık sık uyarıyor.

Haftayı değerlendiren Durmuş, şunları söyledi:

“Hafta sonu Konya’da 3-0 net bir skorla tekrar evimize döndük. Biz maça hafta hafta bakıyoruz. En önemli maç önümüzdeki oynayacağımız maç… Bu anlamda hafta sonu oynayacağımız Bayburt maçı her maçtan daha önemli. Son 3-4 haftamız kaldı. Yorgunluklar birikmeye başladı. Yağışlar ilgili sahalar ağırlaştı. Sarı kartlar çoğalmaya başladı. Geçen hafta iç sahada eksik kalmıştık. Biraz mental yorgunluğumuz var. Bunu yönetebilirsek inşallah kalan maçlarımızı kazanarak devreye çok rahat girmek istiyoruz.” 

“BAY HAFTASINA GİRİYORUZ”

Bayburtspor maçından sonra ‘bay’ haftasına gireceklerini belirten Durmuş, “Biraz dinlenme fırsatı biraz sakatlıklarımız ve yorgunluğumuzu tolere etme fırsatımız da var. Hafta sonu inşallah iyi oynayarak kazanmak istiyoruz” dedi.

Besim Durmuş, kazandıkça şampiyonluk üzerine yorumlar ve şarkılar söylenmeye başlandığını ifade ederek, “Bunun için daha erken ama şu bir gerçek. Biz geçen yıl play-off oynadık. Yarı finalden geri döndük. Bir kasa işlemiş, bir hafızası var kulübün, bu yıl daha sağlam gidiyoruz. Şampiyon olacak mıyız, play-off’a kalacak mıyızdan daha ziyade bu kendiliğinden gelişen bir durum. Bizim hedefimiz belli, onu sezon başı koyduk. Hafta hafta ilerleyeceğiz. Kazanmanın verdiği davranıştan dolayı, etrafımızdakiler ve bizi takip edenler bunu söyleyince bu otomatikman futbolculara da yansıyor. Daha önce söylediğim gibi biz maç maç bakıyoruz. İnşallah sonu iyi olacak” ifadelerini kullandı.

Karaköprüspor hiçbir rakibi küçümsemiyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.