Urfa’daki veliler bu tehlikeye dikkat: Öğrenciler için büyük tehlike!

Şanlıurfa’daki belediyelerin mama konusunda yetersiz olması ve hayvanseverlerin az bulunması nedeniyle sokak hayvanları aç dolaşıyor. Bu durum, sokak köpeklerinin saldırganlaşmasına neden oluyor.

Urfa’daki veliler bu tehlikeye dikkat: Öğrenciler için büyük tehlike!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'da sokak hayvanları ile ilgili şikayetler her geçen gün artıyor. Başta merkez ilçeler olmak üzere, tüm ilçelerden sürü halinde dolaşan sokak köpekleri ve aç kalıp insanlara saldıran köpekler hakkında sık sık şikayetler geliyor.

Kentteki belediyelerin mama konusunda yetersiz olması ve hayvanseverlerin az bulunması nedeniyle sokak hayvanları aç dolaşıyor. Bu nedenle ülkede sokak köpeklerinin saldırılarından dolayı en fazla ölüm ve yaralanma Şanlıurfa'da yaşandı.

“KÖPEKLER OKULA GİDEN ÇOCUKLARI KOVALIYOR”

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Onikiler Mahallesi'nde bir vatandaş, sabah okula giden çocukların aç köpeklerden korkarak okula gidemediklerini belirterek tepki gösterdi.

Vatandaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Şuradaki köpekler artık insanlara korku salıyor. Kaç tane başıboş köpek var. Her sabah öğrenciler buradan geçiyor. Köpekler çocukları kovalıyor. Yetkililerden çözüm bekliyoruz. Allah rızası için bize yardım edin?" ifadelerini kullandı.

 

Urfa’daki veliler bu tehlikeye dikkat: Öğrenciler için büyük tehlike!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.