Şanlıurfa'da engellilerin yaşam kalitesini artıracak malzemeler dağıtıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Sakatlar Konfederasyonu ile Tayvan Büyükelçiliği tarafından gerçekleştirilen “Asrın felaketinde engelleri birlikte aşıyoruz” projesi kapsamında Şanlıurfa’daki engellilere tekerlekli sandalye, beyaz baston ve wolker dağıtıldı.

Şanlıurfa'da engellilerin yaşam kalitesini artıracak malzemeler dağıtıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Koordinasyon merkezinde düzenlenen ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Sakatlar Konfederasyonu ile Tayvan Büyükelçiliği tarafından gerçekleştirilen “Asrın felaketinde engelleri birlikte aşıyoruz” projesi kapsamında 77 yetişkin manuel tekerlekli sandalye, 24 çocuk manuel tekerlekli sandalye, 5 akülü tekerlekli sandalye, 11 wolker ve 29  beyaz baston dağıtımı gerçekleştirildi. 

Düzenlenen programa Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelebi, çok sayıda engelli ve aileleri katıldı. 

Engellilerin sevgi seliyle karşılanan Başkan Beyazgül, tüm engellilerle birebir ilgilenerek, sevgilerine karşılık verdi. 

Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelebi de, engelliler için kurulan tesisi çok beğendiğini belirterek, Başkan Beyazgül’e teşekkür etti. 

Her zaman engellilere öncelik verdiklerini ifade eden Başkan Beyazgül, “77 yetişkin manuel tekerlekli sandalye, 24 çocuk manuel tekerlekli sandalye, 5 akülü tekerlekli sandalye, 11 wolker ve 29 beyaz baston dağıtımı gerçekleştiriyoruz” diye konuştu. 

Şanlıurfa'da engellilerin yaşam kalitesini artıracak malzemeler dağıtıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.