Eyyübiye'de doğal gaz çalışmaları sonrası sokaklar yenileniyor

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki ondan fazla mahallede yol yenileme çalışmalarına devam ediyor. Doğal gaz, kanalizasyon ve elektrik altyapısı için kazı yapılan sokaklar hızlıca onarılarak hizmete sunuluyor.

Eyyübiye'de doğal gaz çalışmaları sonrası sokaklar yenileniyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, doğal gaz ana isale hattı, elektrik ve kanalizasyon işleri için kazı yapılan sokaklarda yenileme çalışmaları vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Sokaklarının aslında iyi durumda olduğunu ancak doğal gaz talepleri doğrultusunda yapılan kazılar nedeniyle bozulduğunu ifade eden vatandaşlar, “Başkanımız Mehmet Kuş’un bizlere doğalgaz sözü vardı. Sağ olsun yerine getirdi. Evlerimizde artık doğalgaz kullanmaya başladık. Tabi ki her nimetin bir külfeti olur, onu da anlayışla karşılıyoruz. Şu anda sokaklarımızın üstyapısı da yenileniyor. Başkanımıza ve tüm çalışanlara teşekkür ederiz” diye konuştular.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un başlattığı çalışmalar sayesinde ilçedeki on mahalleye doğal gaz ulaştırılmış, tüm cadde ve sokaklarda kazı yapılmıştı. Doğal gaz test çalışmalarının tamamlanmasının ardından sokaklar onarılıp sorunsuz hale getirilse de binalara doğal gaz tesisatı çekilmesi için kazılar yapılmaya devam ediyor.

 AKSA Doğal gaz şirketiyle koordineli çalışan Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeniden kazı yapılan sokakları iş programına alarak hızlıca yenileme çalışmalarını tamamlıyor.

Eyyübiye'de doğal gaz çalışmaları sonrası sokaklar yenileniyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.