Şanlıurfa'da yayaların güvenliği için yeni üst geçitler

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin hem trafik akışını rahatlatmak hem de yayaların can güvenliğini sağlamak amacıyla şehrin çeşitli noktalarında inşa ettiği modern yaya üst geçitleri kent estetiğine değer katarken yayaların da karşıdan karşıya geçişini daha güvenli hale getirdi.

Şanlıurfa'da yayaların güvenliği için yeni üst geçitler

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kent merkezi ve ilçelerde insan sirkülasyonunun fazla olduğu noktalarda hem yayaların hem de sürücülerin can güvenliğini sağlamak amacıyla yaya üst geçitlerinin sayısını artırmaya devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı ekipleri, Diyarbakır Yolu, Akçakale Yolu, Sırrın Mahallesi, Buhara Mahallesi ile Otogar kavşağında ve Akçakale ilçesinde üst geçit çalışmasını tamamlayarak vatandaşların güvenli ulaşımlarını sağladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi vatandaşlardan gelen talep ve önerileri değerlendirerek kentin farklı noktalarında yaya trafiğinin en yoğun olduğu bölgede modern, kent estetiğine uygun üst geçitler inşa ederek vatandaşların da takdirini kazandı.

Şanlıurfa'da yayaların güvenliği için yeni üst geçitler

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.