Şanlıurfa'daki spor kursları çocuklara hem eğlence hem de eğitim sunuyor

Karaköprü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından açılan spor kurslarında çocuklar hem boş zamanlarını değerlendiriyor hem de spor yaparak fiziksel ve zihinsel açıdan kendilerini geliştiriyorlar.

Şanlıurfa'daki spor kursları çocuklara hem eğlence hem de eğitim sunuyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Karaköprü Belediyesinin sosyal ve sportif faaliyetler kapsamında çocuklar için açtığı spor kursları çocukların hem sporla tanışmasını hem de zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmelerini sağlıyor.

Karaköprü Belediyesinin Çankaya Mahallesinde bulunan çadır spor merkezinde Spor İşleri Müdürlüğü tarafından çocuklara yönelik basketbol, voleybol ve tekvando kursları verilirken, çocuklar okuldan kalan zamanlarında ve hafta sonu bu kurslarda seçtikleri branşta eğitim alıyor.

Çocukların okuldan kalan zamanlarını sporla değerlendirmeleri için açılan kurslarda çocuklara hem spor disiplini hem sağlıklı yaşam bilinci hem de fiziksel gelişim anlamında katkı sunulması hedefleniyor. Ayrıca çocuklara verilen temel eğitimle birlikte çocukların bu spor dallarında geleceğin milli sporcuları olmaları yolunda temel eğitim de veriliyor. 

Karaköprü Belediyesi spor kurslarına katılan çocuklar kendilerine sunulan spor imkânı için mutlu olduklarını ifade ederken, kendilerine bu imkânı sağlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

Şanlıurfa'daki spor kursları çocuklara hem eğlence hem de eğitim sunuyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.