Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın yeni yıl mesaisi

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 2023’ün son gününde kurumları ziyaret ederek çalışanların yeni yılını kutladı.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın yeni yıl mesaisi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Hasan Şıldak, sabahın erken saatlerinden itibaren il genelinde alınan Yılbaşı Tedbirlerini denetleyerek vatandaşların yeni yılını kutladı. İlk olarak Atatürk Bulvarı güzergahındaki esnafı ziyaret eden Vali Şıldak, hayırlı işler temennisinde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti. 

Ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geçen Vali Şıldak, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Hasta yakınları ile de görüşen Vali Şıldak, acil sağlık hizmetleri ve hastane acil servis hizmetlerinde gerekli önlemlerin alındığını belirterek özverili çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarına teşekkür etti. 

EMNİYET VE JANDARMA GÖREV BAŞINDA

Vali Şıldak'ın bir sonraki ziyaret yerleri ise Adil Bucak Çocuk Evi ile Karaköprü Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışmanlığı Merkezi oldu. Burada çocuklarla yakından ilgilenen ve hediyeler veren Vali Şıldak, daha sonra Karaköprü Polis Merkezi'ni ziyaret etti. İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran'ın da hazır bulunduğu ziyarette Vali Şıldak, 2024 yılının huzur ve güven ortamı içerisinde karşılanabilmesi için sahada görev başında bulunan 5 bin 230 emniyet ve jandarma personeline çalışmalarında kolaylıklar diledi.

VALİ ŞILDAK, "KAHRAMAN KOLLUK KUVVETLERİMİZİN YENİ YILINI KUTLARIM"

Gün içerisinde Diyarbakır yolu müşterek uygulama noktasını da ziyaret eden Vali Şıldak, güvenlik güçlerinin yeni yılını kutladı. Vali Şıldak, burada yaptığı konuşmasında "Her zaman olduğu gibi 24 saat esasına göre kahramanca görev yapan tüm kolluk kuvvetlerimizin sizler nezdinde yeni yılını kutlarım. Ülkemizin, milletimizin ve devletimizin bekası adına topraklarımızın korunması, milletimizin muhafazası ve kamu düzeninin sağlanması için yapılan tüm görevler kutsaldır. Bu kutsal görevi sizler de en dikkatli şekilde icra ediyorsunuz. Bizler de bu akşam sizleri ziyaret etmek istedik. İlimizdeki huzurun sağlanması için, yaptığınız hizmetleriniz için tekrar teşekkür ediyorum. 2024 yılının sağlıklı, huzurlu ve ülkemizin daha da güçlendiği bir yıl olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

VALİ ŞILDAK, SAĞLIK ÇALIŞANLARINA SESLENDİ YENİ YILLARINI KUTLADI

Akşam saatlerine kadar süren tebrik ziyaretlerinde Vali Şıldak, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni de ziyaret etti. Çalışmaların aksaklık yaşanmadan sürdürüldüğünü yerinde denetleyen Vali Şıldak, burada telsiz anonsu ile tüm sağlık çalışanlarına seslenerek "Sağlık hizmetlerinin aksamaması için fedakârca görev başında olan ve yeni yılın ilk saatlerine kadar görevi başında olan sağlık personellerimizin yeni yılını kutlarım" dedi. 

Yine 112 Acil Çağrı Merkezi'nde emniyet mensuplarına da telsiz anonsu ile seslenen Vali Şıldak, "Sahada görev başında olan tüm emniyet mensuplarımızın yeni yılını kutlarım. Sizler sayesinde insanlarımız, huzur ve güven ortamında evlerinde, cadde ve sokaklarda yaşamlarını sürdürüyorlar. Allah gücünüzü artırsın. Bugün de inşallah yılbaşı akşamı ve sizlerin de özverili çalışmaları ile vukuatsız bir akşam yaşamamızı temenni ediyor, yeni yılınızı kutluyorum" diye konuştu. 

 

VALİ ŞILDAK, “SINIRLARIMIZ SİZLERE EMANET”

Ziyaretlerine Organize Sanayi Bölgesi Jandarma Karakolu ile devam eden Vali Şıldak, burada görevli personelin yeni yılını tebrik etti. Ardından Suruç-Gaziantep yolu uygulama noktasına giden Vali Şıldak, daha sonra Şehit Cumali Akçal Sınır Karakolunda görev yapan Mehmetçikle bir araya geldi. 

Sınır güvenliğini sağlayan askeri birlikleri ziyaretinin ardından Barış Pınarı Bölgesinde görevli personelle de bir araya gelen Vali Şıldak, burada yaptığı konuşmada; “2023’ün son saatlerinde sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hepinizin yeni yılını tebrik ediyoruz. Sınırlarımız sizlere emanet. Ülkemizin dışında, devletimizin bekasını ve güvenliğini sağlamak adına ülkemize yönelecek tehditleri burada bertaraf etmek suretiyle büyük bir görevi ifa ediyorsunuz. Büyük bir özveriyle, başarılı bir şekilde bu görevi yürütüyorsunuz. Hepinizi tebrik ediyor, bir kez daha yeni yılınızı kutluyorum” dedi. 

Vali Şıldak ayrıca İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile telefonla görüşerek, Bakan’ın yeni yıl mesajını Telabyad’da görevli personele iletti. 

 

YENİ YILIN İLK BEBEĞİ DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇTI

Yılın son günündeki son ziyaretini Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine gerçekleştiren Vali Şıldak, 2024’ün ilk dakikalarında dünyaya gelen Fevzi bebeğin ailesini tebrik etti. 

Hastane ziyaretinde acil servisleri ziyaret eden Vali Şıldak, hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. Saat 00.02’de dünyaya gözlerini açarak 2024’te Şanlıurfa’da ilk doğan Öden ailesinin ilk çocuğu Fevzi bebeği ziyaret eden Vali Şıldak aileyi tebrik etti. Bebeğe altın takan Vali Şıldak burada yaptığı açıklamada; “Ailenin heyecanını bizler de yaşadık. Aileye hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Şanlıurfa’da dünyaya gözlerini açan ilk bebeği kucaklamış olduk. Fevzi bebeğe uzun ve sağlıklı ömürler diliyoruz. Doğumu gerçekleştiren sağlık ekibimizi de tebrik ediyorum” dedi.

Açıklamasında tüm Şanlıurfalıların da yeni yılını kutlayan Vali Şıldak, “Şanlıurfa yeni yıla sakin ve huzurlu girdi. 2024’ün ilimiz ve ülkemiz için gelişmenin, huzurun, birlik ve beraberliğin daha da güçlendiği verimli ve hayırlı bir yıl olmasını diliyorum. Bu güzel coğrafyada yaşayan müstesna insanların her şeyin en güzeline layık olduğunu biliyoruz. Biz de onlara hizmet etme noktasında çok daha fazla çalışacağız. Bir kez daha tüm Şanlıurfalı hemşehrilerimin yeni yılını kutluyorum” ifadelerine yer verdi. 

Programı boyunca Vali Şıldak’a eşi Fatma Nur Şıldak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ve İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici eşlik etti.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın yeni yıl mesaisi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.