Başkan Özyavuz: Harran, Hz. Âdem’in ilk buğday tohumunu buluşturduğu yerdir

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi Harran ilçe müdürlüğünü ziyaret etti.

Başkan Özyavuz: Harran, Hz. Âdem’in ilk buğday tohumunu buluşturduğu yerdir

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Cumhur İttifakı Harran Belediyesinin alan tahsisinde bulunduğu yeni Tarım Kredi Kooperatifi Harran İlçe Müdürlüğü binasını ziyaret eden, Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, alanda incelemelerde bulunarak, milli ekonominin temellerinin tarımla daha güçlü olduğunun altını çizdi.

Türkiye genelinde olduğu gibi Harran’da da Tarım Kredi Kooperatifi Harran İlçe Müdürlüğü, çiftçi üyelerine gübre, mazot, motorin gibi ihtiyaçlarını karşılamalarında büyük destekçileri konumunda yer alıyor.

Tarım Kredi Kooperatifi Harran İlçe Müdürlüğü ziyaretinde konuşan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, "Sivil Toplum Kuruluşları ve devletin her kurumu ile sürekli istişare içerisindeyiz. Şehrimizin geleceğe yönelik gerçekleştirdiği faaliyetleri Harran Belediyesi olarak yakından takip ediyor, gerekli destekleri ilgili Müdürlüklerimize sunuyoruz. Harran, Şanlıurfa ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en verimli topraklarına sahip bir şehirdir. Hamdolsun coğrafyamızda her mevsim üretim yapılıyor. Devletimiz çiftçilerimize büyük destekler sunuyor. Sektöre can suyu veriyor. Tarım Kredi Kooperatifimiz de çiftçilerimizin ekonomilerinin kalkınması için büyük gayret içerisinde. Harran Belediyesi olarak bizler de tarımdaki başarımızı ve üretim gücünde şehrimizin adını üst sıralara taşımak için desteklerimizi sürdüreceğiz. Harran tarımın ana merkezidir.” diye konuştu. 

Başkan Özyavuz şu ifadeleri kullandı: 

 “Harran, Hz. Âdem’in ilk buğday tohumunu buluşturduğu yerdir. Harran şehri hem tarihi hem kültürü hem inanç turizmi hem de tarım turizmi açısından önemli bir şehirdir. Harran’ımız içerisinde bütün kültürleri, bütün lezzetleri bütün medeniyetleri barındıran bir merkezdir, yani bir mozaiktir. Harran’ın en önemli ekonomik kaynağı da hepimizin bildiği gibi tarımdır. Tarım Kredi Kooperatifi Harran İlçe Müdürlüğümüz 1000 metre karelik alanın içerisine sıkışmış sit alanının içerisinde küçük bir yapının içerisindeydi. Buda 100.000 nüfusa sahip Harran’ımıza hizmette aksaklıklar yaşatıyordu. Bizler 2019 yılında göreve geldikten sonra şehri imar ederken, şehrin ekonomisine en güzel katkıyı sunacak olan Tarım Kredi Kooperatifi Harran İlçe Müdürlüğüne yeni bir alan tahsis ettik. Harran Belediyesi olarak 7.500 metre karelik alan verdiğimiz ve inşası tamamlanarak, faaliyet geçen Tarım Kredi Kooperatifi Harran İlçe Müdürlüğü yeni binasının Harranlı vatandaşlarımıza ve çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum”.

Başkan Özyavuz: Harran, Hz. Âdem’in ilk buğday tohumunu buluşturduğu yerdir

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.