Şanlıurfa'da okul öncesi eğitime öncelik verilecek

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Şanlıurfa Bilim ve Sanat Merkezi Anaokulunu ziyaret etti.

Şanlıurfa'da okul öncesi eğitime öncelik verilecek

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Vali Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak, robotik kodlama, zekâ oyunları, resim, yetenek, spor ve müzik atölyelerinde çeşitli eğitimlerin düzenlendiği Anaokulunu ziyaret etti. 

Atölyelerde devam eden uygulamalarla ilgili bilgiler alan Vali Şıldak, çocuklarla buluşarak onları dinledi. 

Çocuklarla bol bol sohbet eden Vali Şıldak ardından Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural, Merkez Müdürü Eyüp Kuş ve eğitmenlerle de bir araya gelerek kurumsal çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Okuldaki incelemelerinin ardından Vali Şıldak, Şanlıurfa’nın genç potansiyelinin eğitimin her alanı ile buluşturulmasının önemine dikkat çekerek özellikle okul öncesi eğitime vurgu yaptı. Vali Şıldak, “Şanlıurfa’mızda bu tür eğitim kurumlarının geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması pozitif ayrıcalık tanıyacağımız alanlar olacaktır. Çocuklarımızın geleceğini daha sağlam temeller üzerine inşa edebilmek için bizzat bugün gelip gördüğümüz benzeri merkezlerin sayısının artırılmasını arzu ediyoruz. Biz de çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz” dedi.

Vali Şıldak, Şanlıurfa Bilim ve Sanat Merkezi Anaokulunda uygulanan eğitim programlarının çok başarılı olduğunu belirterek, bu tür merkezlerin yaygınlaştırılması için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Şanlıurfa'da okul öncesi eğitime öncelik verilecek

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.