Vali Şıldak, görme engelli öğrencilerle buluştu: “Pozitif ayrıcalık tanıyacağız”

Vali Hasan Şıldak, Haliliye Görme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu’nda öğrencilerle buluştu. Eğitimleri hakkında bilgiler alan Vali Şıldak, “Engelli gençlerimize her zaman pozitif ayrıcalık tanıyacağız” dedi.

Vali Şıldak, görme engelli öğrencilerle buluştu: “Pozitif ayrıcalık tanıyacağız”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Vali Şıldak, ‘Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası’ dolayısıyla Haliliye Görme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. 

İlk olarak derslikleri inceleyen Vali Şıldak, burada resim ve okuma eğitimi alan çocukları dinledi. Devlet kaynakları ile yapılan benzer kurumların tüm vatandaşlara hizmet verdiğini belirten Vali Şıldak, ardından okulun konferans salonuna geçerek çocuklarla birlikte pasta kesti. 

Öğrenci velilerinin de taleplerini dinleyen Vali Şıldak, yaptığı değerlendirmede engelli vatandaşlara yönelik her zaman pozitif ayrıcalık tanımaya devam edeceklerinin altını çizerek, yerli ve milli kaynaklarla üretimi yapılan akıllı baston ile ilgili bilgiler aldı. 

Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu ve Haliliye Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural’ın eşlik ettiği Vali Şıldak’ın temasları okul idarecileri ve eğitmenlerle yapılan toplantı ile son buldu.

Vali Şıldak, görme engelli öğrencilerle buluştu: “Pozitif ayrıcalık tanıyacağız”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.