Çamurlu yollarıyla gündem olmuştu! Suruç’ta altyapı çalışmasına yağmur engeli

Suruç’ta son günlerde çamurlu yollardan dolayı vatandaşlardan gelen şikayetlerin ve üst üste yapılan haberlerin ardından, belediye ekipleri kazı işlerini tamamlayıp çamuru temizlemek için harekete geçtiler. Ancak bu sefer de yağmur engel oldu.

Çamurlu yollarıyla gündem olmuştu! Suruç’ta altyapı çalışmasına yağmur engeli

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi son dönemde altyapı sorunu ve yeterli çalışma yapılmadığı gerekçesiyle sokakların yağmur sonrası çamur deryasına döndüğü görüntülerle gündem olurken vatandaşlar, yaz boyunca yapılmayan yolların, kışın gelmesiyle kendilerini mağdur ettiğini belirtmişlerdi.  

Vatandaşlardan gelen şikayetlerin üzerine belediye ekipleri yapılan kazı işlerini tamamlamak ve yolları çamurdan temizlemek için harekete geçtiler. Ancak bu sefer de yağan yağmur çalışan ekiplere zor anlar yaşattı. 

Altyapı çalışmaları kapsamında boru döşenmek için kazılan sokaklarda bir metrelik hendekler oluşurken, yağan yağmurla beraber yaklaşık 1 metre derinliğindeki hendekler suyla doldu. 

Kazı çalışmalarını tamamlamak isteyen ekipler ise metrelerce uzunlukta olan hendeğin içindeki suyu tahliye etmeye çalıştı. 

Çamurlu yollarıyla gündem olmuştu! Suruç’ta altyapı çalışmasına yağmur engeli

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.