Haliliye Belediyesi kırsal mahallelere yeni yollar kazandırıyor

Haliliye Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde yürütülen stabilize yol çalışmaları ile ulaşımın daha konforlu hale geldiği yeni yollar mahalle sakinlerinin hizmetine sunuluyor.

Haliliye Belediyesi kırsal mahallelere yeni yollar kazandırıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Fen İşleri Müdürlüğü, “Yeniliğin ve Değişimin Kalbi Haliliye” sloganı ile merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. 

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bir yandan mevcut yollara bakım ve onarım yaparken, bir yandan da hizmete sunduğu yeni yollarla ilçenin yol ağını her geçen gün genişletiyor. 

Bu kapsamda; Köse ve Topraklı kırsal mahallelerinde yürütülen çalışmalar ile yollar, stabilize yol çalışmalarıyla daha konforlu hale getiriliyor. 

Yapılan altyapı çalışmalarının ardından yeni yolları hizmete sunan Fen İşleri Müdürlüğü, yol çalışmalarıyla mahalle sakinlerinin de takdirini topluyor.

 Köse ve Topraklı kırsal mahallelerinde kısa sürede tamamlanması hedeflenen stabilize yol çalışmalarıyla ulaşımın kolaylaştığı yollar hizmete sunulacak.

Haliliye Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise altyapı çalışmalarının ilçe genelinde periyodik olarak devam ettiği belirtildi.

Haliliye Belediyesi kırsal mahallelere yeni yollar kazandırıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.