Bembeyaz bir macera: Şanlıurfa’da doğa tutkunları Karacadağ’a yürüdü

Şanlıurfa'nın doğal ve tarihi güzelliklerini keşfetmek amacıyla düzenlenen haftalık yürüyüş etkinliği, bu kez doğa tutkunlarını Karacadağ'ın eşsiz atmosferiyle buluşturdu. Urfakamping tarafından organize edilen etkinlikte, 1900 rakımlı Karacadağ'ın kış mevsimindeki güzellikleri keşfedildi.

Bembeyaz bir macera: Şanlıurfa’da doğa tutkunları Karacadağ’a yürüdü

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siverek ilçe merkezine 60 kilometre uzaklıkta bulunan ve muazzam manzaralar sunan Karacadağ, Pazar sabahı 59 kişilik bir doğa tutkunu ekibe ev sahipliği yaptı. 

Şanlıurfa Kamp Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübünün (Urfakamping) liderliğinde gerçekleşen etkinlik, belirlenen rota üzerinden ilerleyerek doğaseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Karacadağ Kardanadam Doğa Yürüyüşü Etkinliği'ne katılan ekip, bembeyaz örtüyle kaplı dağın eteğinde doğayla iç içe bir deneyim yaşadı. Fotoğraf tutkunları için de eşsiz kareler sunan etkinlik, katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Her hafta farklı doğa ve tarihi güzellikleri keşfetme amacıyla düzenlenen Urfakamping'in yürüyüş etkinlikleri, doğaseverler arasındaki sosyal bağları güçlendirmeye ve Şanlıurfa'nın eşsiz doğasını keşfetmeye devam ediyor. Doğa tutkunları, bu etkinlikler aracılığıyla hem spor yapma hem de doğanın güzelliklerini keşfetme fırsatı buluyorlar.

Bembeyaz bir macera: Şanlıurfa’da doğa tutkunları Karacadağ’a yürüdü

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.