Eyyübiye'de 20 ekip deforme olan yolları yeniliyor

Eyyübiye Belediyesi, doğal gaz şebeke tesisi çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda 20 ekiple yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Eyyübiye'de 20 ekip deforme olan yolları yeniliyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un sözünü verdiği ve ilçenin yüzde 60’ına ulaştırılan doğal gaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda yenileme çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin farklı noktalarında 20 ekiple çalışıyor.

Doğal gaz, kanalizasyon, elektrik ve benzeri altyapı hizmetlerinin ilçenin her noktasında sorunsuz şekilde ulaşması için gerçekleştirilen çalışmaların ardından bozulan cadde ve sokaklara giren ekipler, onlarca iş makinası ve yüzlerce personelle sahada yer alıyor.

Eyyübiye’nin, modern ve yaşanabilir bir ilçe haline gelmesi için çok büyük bir risk altına girerek, ilçenin yüzde 60’ında tüm cadde ve sokakların kazdıklarını ve haneleri doğalgazla buluşturduklarını belirten Başkan Mehmet Kuş, “Vatandaşımızın faydasına olacak tüm hizmetleri ne pahasına olursa olsun yapmak zorundayız. Şimdiye kadar ilçemizin yüzde 60’ına doğal gaz ulaştırdık. Her nimetin bir külfeti olur dedik, vatandaşlarımız da anlayışla karşıladı. Şu anda yirmi ekiple yol yenileme çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah Mart ayı bitmeden kazılmış tüm cadde sokaklarımızdaki çalışmalar tamamlanmış olacak” diye konuştu.

Eyyübiye’nin tarihi sit alanı olarak bilinen yerleşim birimleri dışındaki tüm mahallelere de doğal gaz ulaştıracaklarını belirten Başkan Kuş, 2024-2025 yılı içerisinde ilçenin havasının tamamen tertemiz hale geleceğini söyledi.

Eyyübiye'de 20 ekip deforme olan yolları yeniliyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.