Besim Durmuş: En büyük aday biziz

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, “Biz kazanacağız, kazandıkça da şampiyonluğun en büyük adayı biziz. Kimse endişelenmesin” dedi.

Besim Durmuş: En büyük aday biziz

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2023-2024 sezonunda 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden kırmızı siyahlı ekip ligin 21. haftasında deplasmanda Kuşadasıspor 0-0 beraber kalarak 1 puana razı oldu.

Karşılaşmayı değerlendiren Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, “Sonuç olarak berabere bitti maç, onu orada bırakıyoruz. Ligin boyu kısalmaya başladı. İç sahada Ağrı takımıyla oynayacağız. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. İçerde daha coşkulu oynuyoruz. İnşallah hem kazanan davranışı ortaya koyacağız hem de kazanacağız” dedi. 

Sezon süresince her takımın iniş çıkış yaşayabileceğini vurgulayan Durmuş, “11-12 puan farkıyla sezon başından beridir kazanan bir takım, son haftalarda 2 beraberlik, iç sahada bir tanesi 90. dakikada gol oldu… Biraz düşüş var gibi gözüküyor. Bunlar her takımda olabilir. Biz öyle ya da böyle bu takımı sezon başından beridir lider olarak geliyoruz. Özellikle 2. yarıya 11 puan fark ile başladık. Şuan 8 puan fark var. Bunun herkesin hayal ettiği bir puan farkı… Bu insanlara endişeye sevk etmesin. Biz kazanacağız, kazandıkça da şampiyonluğun en büyük adayı biziz. Kimse endişelenmesin… Bu tür dönemler olur ara ara takımların 2 hafta kazanamadığı ya da berabere kaldığı haftalar olabilir. Biz yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor, 14 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 47 puan ile 1. sırada yer alırken en yakın rakibi Erbaaspor’a 8 puan fark atarak liderliğin sürdürüyor.

Besim Durmuş: En büyük aday biziz

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.