Küçük Gurbet’in ameliyat masraflarını üstlenen Başkan Ekinci’ye teşekkür

Viranşehirli küçük kızın gözleri, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin devreye girmesi ile şifa bulacak.

Küçük Gurbet’in ameliyat masraflarını üstlenen Başkan Ekinci’ye teşekkür

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine bağlı  Şırnak Mahallesinde ikamet eden ve maddi durumları olmayan Doğan ailesinin küçük kızı Gurbet Doğan’ın göz ameliyatı olması gerekiyordu. Gözünde tümör olan kızın ameliyat olması için Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci devreye girerek, aileye yardım elini uzattı.

Başkan Ekinci, Önce Diyarbakır’a ardından ameliyat olması için İstanbul’a sevk edilen küçük kızın bütün masraflarını karşılayarak, Gurbet’in ameliyat olmasını sağladı.

Ailesi ile birlikte İstanbul’da ameliyat olması için bulunan küçük kızın Annesi, çaresiz kaldıkları bir anda Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin devreye girdiğini belirterek, kızının bütün ameliyat masraflarını karşıladığını söyledi. 

Başkan Ekinci’ye dua eden Küçük Kızın Annesi,“ Başkanımızın yardımıyla önce Diyarbakır’a sonrada İstanbul’a geldik. Diyarbakır ve İstanbul’daki bütün masraflarımızı başkanımız karşıladı. Kızım onun sayesinde burada ameliyat olacak inşallah. Kızımın gözleri, Başkanımızın destekleriyle ameliyat olup, sağlığına kavuşacak. Bütün masrafımız karşılayan Allah Başkanımızdan razı olsun.” dedi.

Küçük Gurbet ise,“Bütün masraflarımı karşılayan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Amcaya çok teşekkür ediyorum. Onu çok seviyorum. Ellerinden öpüyorum” şeklinde konuştu.

Küçük Gurbet’in ameliyat masraflarını üstlenen Başkan Ekinci’ye teşekkür

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.