Valilikte engelli vatandaşın zor anları! Engelli rampasında “engel”

Şanlıurfa Valiliğinin arkasında bulunan Hükümet konağına girmeye çalışan engelli bir vatandaş, engelliler için yapılan yolda hiç ummadık bir engel ile karşılaştı. Yarım saat boyunca konağa giremeyen vatandaş, “engelli vatandaşlara engel oldular” ifadelerini kullandı.

Valilikte engelli vatandaşın zor anları! Engelli rampasında “engel”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da engelli bir vatandaş tekerlekli sandalyesiyle valilik binasının arkasında bulunan Hükümet Konağına girmeye çalışırken kapıda engelli girişi için yapılan yolda büyük bir engelle karşılaştı. 

Motosikletlerin girişini önlemek için engelli rampasına konulan pistonlar, motosikletleri değil engelli vatandaş Adem Dağ’ın girişini engelledi. 

Anahtarı bulunamayan pistonlar bir türlü indirilemeyince engelli vatandaş dışarıda kaldı. 

Yarım saat boyunca yetkililerin pistonları indirmesine bekleyen Adem Dağ, “engelli vatandaşlara engel oldular” ifadelerini kullandı.

“Burada işim olduğu için hükümet konağına geldim.” diyen engelli vatandaş Adem Dağ, sözlerine şöyle devam etti:

“Benim geçeceğim yola piston koymuşlar. Motosikletler girmesin diye konmuş ama aslında biz engelli vatandaşlara engel olsun diye konmuş. Çünkü ne anahtarını bulabiliyorlar ne de sorumlusunu. 

Valilik yaptı burayı güzel de yaptı, engelliler için giriş yapmış ama buraya piston koymuşlar bu pistonlar yüzünden ben şuan giremiyorum buraya.

Sözde motorlar için yapılmış ama bakıyorsun adam gelip motorunu basamaklardan indirip gideceği yere gidiyor ben ise 25-30 dakikadır güneşin altında bekliyorum. Şuan engelli bir vatandaş olarak hükümet konağına giriş yapamıyorum”. 

Valilikte engelli vatandaşın zor anları! Engelli rampasında “engel”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.