DEM Parti'nin Şanlıurfa'da seçim çalışmaları sürüyor

DEM Parti Urfa Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan adayları Celaleddin Erkmen ile Gülşen Özer’in bugünkü seçim çalışmalarına merkez ilçeler Eyyübiye Belediye Eşbaşkan adayları Halil Akbaş, Adalet Eriş ve Karaköprü belediye Eşbaşkan Adayı Rıdvan Yavuz da katıldı.

DEM Parti'nin Şanlıurfa'da seçim çalışmaları sürüyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Heyet Haliliye ilçesinde bulunan Şireciler ve Fıstıkçılar Pazarı'nı ziyaret etti. Pazar esnafının Şire Pazarı Tescil Bürosu'nda düzenlediği toplantıya katılan eşbaşkan adayları ardından pazar esnafını tek tek gezerek yaşadıkları sorunları dinledi. İktidar partisinin yanlış politikalarından şikâyet eden esnaflar; fıstığın büyük bir bölümünün Urfa’da üretilmesine rağmen piyasanın Antep’te belirlenmesi, fındığa verilen desteklemenin fıstığa verilmemesi ve iktidar partisi tarafından seçim dönemlerinde verilen vaatlerin yerine getirilmesi yönündeki şikayetlerini dile getirirdi.  Eşbaşkanlar, yaşanan bütün sorunların demokratik, şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışına sahip tek parti olan DEM Parti’nin çalışmalarıyla çözülebileceğine dikkat çektiler.

Eşbaşkanlar ardından Evren Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek destek istedi. 

 

Suruç 

Suruç Belediye Eşbaşkan adayları Ayten Kaya Müslüm Baran ise DEM Parti ilçe yöneticileri ve Belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Bostancı , Aşağı Bostancı ve  Yukarı Bostancı kırsal mahallelerinde yurttaşlar bir araya gelerek seçim çalışmalarına devam etti. Gidilen her yerde büyük destek gören Eşbaşkan adayları, halkın bu ilgi ve coşkusunun 31 Mart’ta yerel demokrasi zaferiyle taçlanacağına vurgu yaptı. 

Ceylanpınar 

DEM Parti coşkusunun kentin her tarafına yayıldığı başka bir merkez olan Ceylanpınar ilçesinde seçim çalışmaları iki koldan devam etti. Kent Milletvekili Dilan Kunt Ayan’nın da katıldığı çalışmalarda Eşbaşkan adayı Uğur Kahraman, ilçe yöneticileri ve çok sayıda yurttaşın da katıldığı kalabalık bir kitleyle Viranşehir Caddesi esnafı ziyaret edildi. Birçok yerde zafer işaretleri ve zılgıtlarla destek gören çalışmalar merkez 15 Temmuz Mahallesinde devam etti. İlçenin diğer Eşbaşkan adı Rahşan Yazar ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yapılacak olan etkinliğe katılım çağrısı yaparak başladığı çalışmalara kırsal mahalle ziyaretleriyle devam etti. Hanköy ve Yeşiltepe mahallelerinde kadınların ilgi odağı olan Yazar burada da 8 Mart etkinliğine katılım çağrısını yineledi. Yazar tüm gün kırsal mahalle çalışmalarını devam ettirecek. 

 

Viranşehir 

DEM Parti Viranşehir İlçe örgütü Belediye Eşbaşkan adayları Serhat Dicle İnan, Bedriye Yorgun ve Viranşehir ilçe örgütü yönetimi, Karacadağ Caddesi, Eski Urfa Caddesi esnafını ziyaret etti.

Yurttaşlar, AK Parti'nin 5 yıl içinde Viranşehir için "taş üstüne taş" koymadığını ileri sürdü.  Eşbaşkanlar, DEM Parti'nin seçimleri kazandıktan sonra Viranşehir’i yeniden inşa edeceğini ve bunu halkın öneri ve taleplerine göre yapacaklarını belirtti. 

 

Bozova 

Bozova ilçesinde; Eşbaşkan adayları Aygül Kapıkayalı, İsmail Yıldız Atgüden; kırsal Tunalı, Gerdek ve Egirce mahallelerinde yerel seçim çalışmalarına devam etti. Gittikleri her yerde yurttaşların sorunlarını dinleyen eşbaşkan adayları, halkın kendilerine yönelik ilgi ve coşkularına teşekkür ederken, tüm ilçenin kangrene dönüşmüş sorunlarını çözebilecek tek siyasi anlayışın DEM Parti olduğunun altını çizdi. Adayların kırsal mahalle çalışmaları devam ediyor. 

 

Birecik   

Yoğun çalışmaların devam ettiği bir başka ilçe olan Bêrecûk’ta (Birecik)  Eşbaşkan adayları Berivan İlkaya Manas ile Mehmet Begit kırsal Mezra Mahallesi’nde ev ziyaretleri yaparak, düzenlenen halk toplantılarına katıldılar.  Buradan Meydan Mahallesine geçen adaylar beraberlerinde ki çalışma gurubuyla birlikte esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve DEM Parti’ye destek istediler. 

 

Siverek 

Siverek’te de Eş Başkan adayları Ali Dusak ve Yıldız Çetiner Eski Sanayi ile Pazartesi pazarı esnafını ziyaret etti. Esnafları tek ziyaret ederek yerel seçimler için desteklerini isteyen adayların çalışmaları ilçe merkezinde esnaf ve ev ziyaretleriyle devam ediyor.

DEM Parti'nin Şanlıurfa'da seçim çalışmaları sürüyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.