Şanlıurfalı hocanın gündemi sınıflandırılan gayrimeşru ilişkiler: Piç, yasak aşkın meyvesi, sapık, playboy

Verdiği vaazlarla gündem olan Şanlıurfalı Mehmet Emin Kutluay, toplumun artık zenginliğe göre konuştuğunu ileri sürerek, fakirin gayrimeşru çocuğu olduğunda “piç”, zenginin gayrimeşru çocuğu olduğunda “yasak aşkın meyvesi” dendiğini söyledi. Kutluay, “Fakir kız peşinde koştuğu zaman ‘sapık’, zengin kız peşinde koştu mu ‘playboy’. Fakir çalsa ‘hırsızlık’, zengin çalsa ‘yolsuzluk’” dedi.

Şanlıurfalı hocanın gündemi sınıflandırılan gayrimeşru ilişkiler: Piç, yasak aşkın meyvesi, sapık, playboy

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Verdiği vaazlar ve görüşleriyle sık sık gündeme gelen Şanlıurfalı Mehmet Emin Kutluay hoca, son yaptığı vaaz ile yine gündeme geldi. 

Toplumun artık zenginliğe göre konuştuğunu ileri süren Kutluay hoca, fakirin gayrimeşru çocuğu olduğunda “piç”, zenginin gayrimeşru çocuğu olduğunda “yasak aşkın meyvesi” dendiğini söyledi. 

Kişiye göre hitabın değiştiğini belirten Kutluay, “Fakir kız peşinde koştuğu zaman ‘sapık’, zengin kız peşinde koştu mu ‘playboy’. Fakir çalsa ‘hırsızlık’, zengin çalsa ‘yolsuzluk’. İsimler de farklı, kişiye göre hitabımız da değişiyor” ifadelerini kullandı. 

Mehmet Emin Kutluay, şunları söyledi:

“Gayrimeşru ilişkiler aldı başını gitti. Artık evlilik nikah kalmadı. Toplum olarak bizler de hoş görmeye başladık ve sınıflandırdık bu gayrimeşru ilişkileri. Fakir zina yapıyor çocuğu oluyor, çok af edersiniz cemaati tenzih ederim, adını ‘piç’ koyuyorlar. Zengin biri zina yapıyor, çocuğu oluyor, bu da ‘yasak aşkın meyvesi’. Allah Allah! Nereden geldi bu isim? Çünkü toplum paraya göre konuşuyor, zenginliğe göre konuşuyor. Fakir kız peşinde koştuğu zaman ‘sapık’, zengin kız peşinde koştu mu ‘playboy’. Fakir çalsa ‘hırsızlık’, zengin çalsa ‘yolsuzluk’. İsimler de farklı, kişiye göre hitabımız da değişiyor”.

Şanlıurfalı hocanın gündemi sınıflandırılan gayrimeşru ilişkiler: Piç, yasak aşkın meyvesi, sapık, playboy

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.