Karaköprüspor’un hocası şampiyonluktan emin

Son haftalarda puan kayıpları yaşayan Karaköprü Belediyespor, 23. haftada Akhisarspor’a konuk olacak. Kırmızı siyahlı takımın hocası Besim Durmuş, şampiyonluktan emin olduklarını belirterek, “Kesinlikle şampiyon olacağız. Akhisarspor’a kesinlikle 3 puan için gidiyoruz” dedi.

Karaköprüspor’un hocası şampiyonluktan emin

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, 23. haftada pazar günü Akhisarspor’a konuk olacak. Kırmızı siyahlı takım kendi tesislerinde Akhisarspor maçı hazırlıklarına başladı. 

Teknik Direktör Besim Durmuş ve yardımcılarının tüm futbolcularla birebir ilgilendiği gözlenirken, oyuncuların moralinin de yerinde olduğu görüldü. 

BESİM DURMUŞ

Akhisarspor deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini belirten Durmuş, geçen hafta Ağrıspor beraberliğinden gereken dersleri çıkardıklarını vurguladı. Durmuş, şunları söyledi:

“Biz kendi yolumuza bakıyoruz. Kesinlikle şampiyon olacağız. Akhisarspor’a kesinlikle 3 puan için gidiyoruz. Orada kazanan davranışı ortaya koyup kazanarak dönüp yolumuza bakacağız. Bu hafta bu işlerin böyle olmadığını oynadıkları rakiplerimizin teşvik primi aldıklarını bizim maçta maçın dışından şeyler olduğunu hatta maç dışında inanılmaz şeyler ile karşılaştık. Onların ve hakemin, kırmızı kart vermediği yüzünden birçok kulübedeki arkadaşlarımız bize hizmet eden yardımcı arkadaşlarımız çoğu cezaya sevk edildi. Bu noktada çok mağdur olduk. Ama bu bize bir ders oldu. Kaybedilen 2 puan var. Onu hafta sonu Akhisarspor’u yüzde yüz kazanarak telafi edip yolumuza devam edeceğiz. Başka aklımızdan zihnimizden hiçbir şey geçmiyor. Ama bir bedel ödedik. O bize ders oldu.”

Akhisarspor - Karaköprü Belediyespor maçı pazar günü Akhisar Stadında saat 14.00'te oynanacak.

Karaköprüspor’un hocası şampiyonluktan emin

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.