Şanlıurfa’da gören tepki gösterdi! Burası parti binası değil, tarihi bölge

2024 Yerel Seçimleri'ne 22 gün kala Şanlıurfa'da heyecan artıyor. Adaylar çalışmalarını sürdürürken, partiler de il binalarına ve kentin farklı bölgelerine bayrak ve afişlerini asarak adaylarına desteklerini gösteriyor. Fakat bu heyecan, şehrin birçok yerinde afiş kirliliğine yol açarken, vatandaşın tepkisine neden oldu.

Şanlıurfa’da gören tepki gösterdi!  Burası parti binası değil, tarihi bölge

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Şanlıurfa’da 31 Mart Mahalli İdareler seçimine sayılı günler kala, aday afişleri şehrin birçok yerini kapladı. Bu durumun çevre kirliliğine neden olduğunu söyleyen vatandaşlar tepki gösterdi.

Aday afişleri şehrin birçok yerini kaplarken, vatandaşlar bu durumun çevre kirliliğine neden olduğunu ve tarihi mekanlara zarar verdiğini söylüyor. Özellikle tarihi Balıklıgöl Platosunda bulunan Haleplibahçe Caddesindeki kavaşığın çevresine asılan afişler yoğun tepki topladı.

Bir vatandaş, "Seçim afişleriyle etrafı kirletiyorlar. Bunun yerine sosyal medyada, televizyonda veya kendi sayfalarında propaganda yapsalar daha iyi olur. Seçim bittikten sonra da astıkları afişleri toplamıyorlar. Etrafı afişlerle doldurup çevre kirliliği yapıyorlar. İpler, tahta parçaları her tarafa dağılıyor" dedi.

Seçim çalışmaları devam ederken, adayların ve partilerin çevre kirliliği yaratmadan propaganda yapmaları isteniyor. 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde Şanlıurfa'da 1 milyonun üzerinde seçmen oy kullanacak.

 

 

Şanlıurfa’da gören tepki gösterdi! Burası parti binası değil, tarihi bölge

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.