Beyazgül: Algı ve iftiralarla yol yürünmez

AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü seçim ofisinde ziyaret eden vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, Başkan Beyazgül’ü seçim ofisinde ziyaret etti. Başkan Beyazgül, algı ve iftiralarla yol yürünmeyeceğini söyledi.

Beyazgül: Algı ve iftiralarla yol yürünmez

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gerçek belediyecilik anlayışıyla Şanlıurfa’da önemli çalışmalara imza atan AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Beyazgül’ü seçim ofisinde ziyaret ederek destek veren vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. ‘’Urfa seninle gurur duyuyor. Zeynel Başkan sen bizim her şeyimizsin. Urfa burada Başkanının yanında, güzeller içinde bir seni seçtik” sloganlarıyla karşılanan Başkan Beyazgül, vatandaşlarla kucaklaştı. 

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu ile AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Ali Kurt, Başkan Beyazgül’ü Emniyet Caddesindeki Seçim İrtibat ofisinde ziyaret etti. 

BAŞKAN BEYAZGÜL: TURİZM POTANSİYELİNİ ARTIRACAĞIZ

Tarihi Urfa evleri, eski Urfa sokakları ve tarihi ve kültürüyle Şanlıurfa turizmine yönelik çalışmalar yaptıklarını anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfasporlu çok güzel bir taraftar gurubumuz var ve takımlarını her zaman destekliyorlar. Onlara ben bir kez daha teşekkür ediyorum. Şanlıurfaspor’u dün olduğu gibi bundan sonra da yalnız bırakmayacağız. Fırat’ın sahil ilçesi olan Bozova’da çok güzel Bungalov evler yaptık ve Şanlıurfa turizminin hizmetine sunduk. Şimdi bungalov evlere ek yaparak bu sayıyı arttıracağız’’ ifadelerini kullandı.

BEYAZGÜL: BU KENT İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTIK

Sözleri sık sık yapılan tezahüratlarla kesilen Başkan Beyazgül, ‘’Kentte zor denilen işleri biz AK kadrolar olarak yaptık bitirdik. Dağ gibi meseleleri çözdük bitirdik. Kördüğüm olan sorunları çözdük ve açtık. Bundan sonra kentsel dönüşüm çalışmalarımız olacak. Kuzey şehirde yaptığımız konutlar hızla yükseliyor. Çok modern binalar yapıyoruz. Urfa’yı tanımıyorsanız, Kuzey şehir bilmiyorsanız nasıl tarif edeceğiz.  Şanlıurfa’da dar gelirli vatandaşlarımız için ekmek büfelerini açtık. Daha sabah ekmek gelmeden fotoğraflarını çekiyorlar, hani ekmek nerede? Ekmek nereden gelir, fırından gelir, fırında üretiliyor. Bu kent için gece gündüz çalıştık. İcraat yaptık. Onlar ne yapıyorlar algı yapıyorlar. Algı ve iftiralarla yol yürünmez’’ dedi.

EYYÜPOĞLU: ZEYNEL BAŞKANIN EMEKLERİNİ KİMSE İNKAR EDEMEZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün Şanlıurfa’ya önemli hizmetler yaptığını ve bu emeklerin hiç kimse tarafından inkar edilemeyeceğinin altını çizen TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, ise ‘’Şanlıurfa tarihiyle, kültürüyle, doğal zenginlikleri eşsiz bir şehirdir. Bu eşsiz şehre hizmet etmek büyük bir onurdur, büyük bir şereftir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül 5 yıl boyunca, hatta daha öncesinde teşkilat başkanlığı il başkanlığı yaparak Şanlıurfa’mıza çok güzel hizmetler yaptı. Bunu nihayetinde 5 yıl boyunca Şanlıurfa’mıza Büyükşehir Belediye başkanlığı yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı süreçte kimse emeğini inkar edemez. Hangi ilçeye gitsek bir eseri, bir hizmeti ile karşı karşıya geliyoruz. Bu noktada ben Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e çok teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun’’ dedi.

Seçim ofisinde Başkan Beyazgül’ü ziyaret eden vatandaşlar dualar okudu. Başkan Beyazgül’e besteledikleri eseri okuyan vatandaşlar büyük alkış aldı. Maddi durumu iyi olmayan bir vatandaş ise Başkan Beyazgül’ün yaptığı desteklerle ayakta durduğunu ve he zaman Başkan Beyazgül’e duacı olduğunu söyledi. 

 

 

Beyazgül: Algı ve iftiralarla yol yürünmez

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.