AK Parti Şanlıurfa'da 8 Mart'ı kutladı: Bozdağ, "Kadın isterse her şey değişir"

AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları tarafından düzenlenen '8 Mart Kadınlar Günü' programında, TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, 2012’den sonra yapılan çalışmalarla kadınların seçme ve seçilme hakkının kullanılmasında yaşanan engellerin kaldırıldığını belirtti. Kadınların toplumsal hayattaki rolünün önemine değinen Bozdağ, "Kadın isterse her şey değişir" dedi.

AK Parti Şanlıurfa'da 8 Mart'ı kutladı:   Bozdağ, "Kadın isterse her şey değişir"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Kadın Kolları tarafından '8 Mart Kadınlar Günü’ programı Mehmet Akif İnan Konferans Salonu’nda  düzenlendi.

Programa TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletveki Bekir Bozdağ’ın yanı sıra milletvekilleri Abdulkadir Emin Önen, Cevahir Asuman Yazmacı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı  Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ve kadınlar katıldı.

 Program kadınlar gününe özel hazırlanan mini konser ile başladı.

BOZDAĞ: KADINLARIN SEÇİLMESİ ÖNÜNDEKİ HAKSIZ, HUKUKSUZ, AYRIMCI ENGELİ KALDIRDIK

Programda konuşan ve Bozdağ, kadınların seçme ve seçilme hakkının fiilen kullanılması için yapılan çalışmalara vurgu yaparak,  şunları kaydetti:

“Kanun yazıyor seçme ve seçilme hakkı herkesin tamam. Erkekler hem seçiyor hem de seçiliyor. Ama kadınlara gelince başı açıklar seçilebiliyor, başınız örtülüyse seçilseniz daha size milletvekilliği yaptırmıyorlar. Belediye başkanlığı yaptırmıyorlar.Böyle bir Türkiye utancını hep beraber yaşadık. İşte 2012’den sonra yaptığımı adımlarla seçilme hakkının fiilen kullanılması önündeki haksız, hukuksuz, ayrımcı engeli kaldırdık. Bugün parlementolar da da belediyelerde de nice kadın siyaset yapma hakkını fiilen elde etmiş oldu.”

“KADIN İSTERSE HER ŞEY DEĞİŞİR”

Kadınların toplumsal hayattaki rolünün önemine değinen Bozdağ, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Kadın isterse Zeynel başkanın dediği gibi her şey değişir. Şehir de değişir, ülke de değişir, dünya da değişir. Ben Şanlıurfalı kadınların el koyduğu her işin Şanlıurfa’da daha güzel olduğuna yürekten inanıyorum. Herkesi siz yetiştiriyorsunuz. Cumhurbaşkanını da, bakanını da, belediye başkanını da, öğretmeni de sizin eliniziz tesiriyle emeğinizle yetişen insanlar. O yüzden bir AK Parti olarak kadınlara dayanan, onlardan güç alan onların dua ve desteğiyle seçim zaferinden diğer zafere koşan anlayışla devam ediyoruz. Ben bir kez daha 8 Mart Kadınlar Günü’nüzü kutluyorum.”

Bozdağ, konuşmasının ardından kadınları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine davet etti ve 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutladı. 

Programda konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen‘de parti olarak kadınların siyasi katılımının önündeki engellerin kaldırılması ve kadınların toplumsal hayattaki rollerinin güçlendirilmesi için yapılan çalışmalara dikkat çekti. Önen, kadınların '8 Mart Kadınlar Günü’nü kutladı.

Program toplu çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

 

AK Parti Şanlıurfa'da 8 Mart'ı kutladı: Bozdağ, "Kadın isterse her şey değişir"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.