Şanlıurfa'da hayali seçmen iddiası! Başkan adayı suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı

Karaköprü’de, Saadet Partili ilçe yönetim kurulu üyesinin evinde bilgisi dışında seçmenler kayıtlı olduğu ileri sürüldü. Saadet Partisi’nin ilçedeki belediye başkan adayı suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Şanlıurfa'da hayali seçmen iddiası! Başkan adayı suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde, Saadet Partisi’nin Haliliye ilçe yönetim kurulu üyesi Ramazan Zeydoğlu’nun evinde bilgisi dışında seçmenler kayıtlı olduğu iddia edildi. 

Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan adayı Kasım Karadaş, iktidar partisinin seçimi kaybedeceğini anlayarak “hayali seçmene” yöneldiğini ileri sürerek, suç duyurusunda bulanacaklarını bildirdi.

Karadaş, açıklamasında şunları kaydetti:

“İktidar partisi kaybedeceğini anlayınca çeşitli usulsüz yollara başvurmaya başladı. Karaköprü’de edindiğimiz bilgilere göre, şu an bizim halihazırda parti üyemiz olan Ramazan Zeydoğlu’nun ikametgah adresine hayali seçmen kaydedilmiş 3 tane, birbirinden farklı isimler, birbirinden farklı soyisimleri. Bu isimlerin gerçekte var olup olmadığı da belli değil. Bu çok ciddi bir suçtur, aynı zamanda hiledir. Bu tür girişimler hem seçim sonuçlarını şaibeli hale getirir hem de en nihayetinde bu işi yapanların hukuk önünde yargılanmasını gerektirir. Karaköprü halkının iradesine her şart altında sahip çıkacağız. Bugün suç duyurusunda bulunacağız. Bunun da sonuna kadar takipçisi olacağız.”

Karadaş, Karaköprülülere çağrıda bulunarak adreslerine kayıtlı seçmen listelerini e-devlet üzerinden kontrol etmelerini istedi. 

Şanlıurfa'da hayali seçmen iddiası! Başkan adayı suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.