Başkan Beyazgül Zahireciler Borsası esnafının desteğini aldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Zahireciler Borsası esnafını ziyaret ederek destek istedi. Talepleri de dinleyen Başkan Beyazgül’e esnaftan destek geldi.

Başkan Beyazgül Zahireciler Borsası esnafının desteğini aldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi Şanlıurfa’da seçim atmosferi sabahın erken saatlerinde başlayarak gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürüyor. Adaylar gündüz esnaf ve vatandaşlarla hemhal olurken gece de seçim irtibat ofisleri vatandaşlarla dolup taşıyor.

AK Parti’nin Şanlıurfa’da yeniden aday gösterdiği Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de çalışmalarını sürdürüyor. Sahadan bir saniye olsun ayrılmayan Beyazgül, gerek ev ziyaretleri gerekse esnaf ziyaretleriyle her zaman halkın içinde.

Zeynel Abidin Beyazgül son olarak Zahireciler Borsası esnafını ziyaret etti. Beyazgül’e AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Zahireciler Odası Başkanı Feridun Turan da eşlik ederek esnafa hayırlı işler temennisinde bulunuldu.

Esnafla yakından ilgilenen Beyazgül’e bölge esnafının da ilgisi yoğun oldu. Esnaftan gelen talep ve önerileri dinleyen Başkan Beyazgül gelen taleplerin çözümü için ilgili daire başkanına talimat vererek vatandaşın mağduriyet yaşamasının önüne geçti.

Zahireciler odası üyeleri ve esnafı Beyazgül’e destek vererek yanında olduklarının mesajını verdi.

Başkan Beyazgül Zahireciler Borsası esnafının desteğini aldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.