Böyle tanıtım görülmedi! Başarısızlıklarını anlatan adaydan ilginç paylaşım: Kazanamadım..

Büyük Birlik Partisi'nin Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Atay, ilginç bir kampanya ile seçmene seslendi. Diğer adaylardan farklı olarak başarılarını değil başarısızlıklarını bir bir anlatan Atay, bu başarısızlıklarının yanı sıra pes etmediğini de dile getirdi.

Böyle tanıtım görülmedi!  Başarısızlıklarını anlatan adaydan ilginç paylaşım: Kazanamadım..

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine sayılı günler kala adayların heyecanları da artarak devam ediyor. Büyük Birlik Partisi Mersin'in Tarsus ilçesinde avukat Ali Atay'ı aday göstermişti. Büyük Birlik Partisi'nin Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Atay, ilginç bir kampanya ile seçmene seslendi ve sosyal medyada kendini anlattığı video ile dikkatleri çekti. Diğer adaylardan farklı olarak başarılarını değil başarısızlıklarını bir bir anlatan Atay, bu başarısızlıklarının yanı sıra pes etmediğini de dile getirdi.

Sosyal medyada viral olan videoda Atay kendisiyle ilgili şunları söyledi:

"Anadolu Lisesine geçiş sınavını kazanamadım. Liseden üniversiteye geçiş sınavını kazanamadım. Zabıt katipliği sınavını beş defa kazanamadım. Polislik sınavını kazanamadım. Uzman ve astsubaylık sınavını kazanamadım. Bu kadar kaybetme sonrası pes etseydim 2012 yılında yapılan Dikey Geçiş Sınavı'nda Türkiye 60'ıncısı olamazdım ve meslek lisesinden Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanamazdım. Ben tam bu sokaklarda hayatımı kazandım. Şimdi sıra Tarsus'u kazanma vakti. Tarsus için doğru aday ve Başkan Ali Atay."

Böyle tanıtım görülmedi! Başarısızlıklarını anlatan adaydan ilginç paylaşım: Kazanamadım..

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.