Bekir Bozdağ: Karaköprü parlayan yıldız olmaya devam edecek

TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin seçim irtibat ofisini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Bekir Bozdağ: Karaköprü parlayan yıldız olmaya devam edecek

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart mahalli idareler seçimleri için çalışmalar devam ederken Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin açtığı seçim irtibat ofisi her akşam vatandaşlarla dolup taşmaya devam ediyor. Baydilli’nin seçim ofisini TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ da ziyaret ederek buradaki vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti. 

TBMM Başkan Vekili Bozdağ’ın seçim ofisi ziyaretinde Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli karşılarken, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek, belediye meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri de hazır bulundu.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, TBMM Başkan Vekili Bozdağ’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, “Sayın Bakanımız gerçekten her yere gidiyor ve vatandaşlarla buluşuyor. Bize her ihtiyacımızda ve ilçemize yapacağımız hizmette gerçekten arkamızda duruyor. Yeni dönemde de ilçemizi kalkındırmak için gerçekleştireceğimiz hizmetlerde eminim ki destekleri yanımızda olacaktır. Seçim ofisimizi ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Seçim ofisinde vatandaşlara hitap eden Bekir Bozdağ, Karaköprü’nün beldeden ilçeye dönüşü ve Metin Baydilli’nin göreve gelmesiyle önemli seviye atladığını dile getirerek Başkan Baydilli’yi kutladı. Bozdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İnşallah yeni dönemde de Karaköprü’yü hep beraber en iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Metin Başkan’ın yeni dönemde Karaköprü’yü kalkındırırken yardımcısı bu kardeşiniz ve milletvekili arkadaşlarımız olacaktır. Karaköprü gösterdiği büyümeyle her şeyin en iyisine layıktır, Metin Baydilli ve Zeynel Abidin Beyazgül ile parlayan yıldız olmaya devam edecektir.

Milletimizin fazileti ve feraseti o kadar büyük ki 14 -28 Mayıs seçimlerinde oynanan oyunları gördü ve Cumhurbaşkanımızın yanında durarak tüm oyunları bozdu. Şanlıurfalı hemşerilerim her daim doğru karar verdiler. Be inanıyorum ki 31 Mart’ta Şanlıurfa yine doğruyu görecek ve hizmeti seçecektir”.

Bekir Bozdağ: Karaköprü parlayan yıldız olmaya devam edecek

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.