Mehmet Kuş her akşam çok sayıda haneye konuk oluyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Teşkilatı’yla birlikte gerçekleştirilen mahalle gezileri ve ev toplantılarına devam ediyor.

Mehmet Kuş her akşam çok sayıda haneye konuk oluyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Teşkilatı’yla birlikte gerçekleştirilen mahalle gezileri ve ev toplantılarında ilgi görmeye devam ediyor. 

Başkan Mehmet Kuş ve beraberindekiler, Ramazan ayının uzun gecelerini de fırsat bilerek her akşam çok sayıda haneye konuk olup, vatandaşlarla ilçeye yapılacak hizmetleri konuşuyor, talep ve sıkıntıları dinleyip çözüm üretiyor.

İftardan sonra başlayan mahalle ve ev ziyaretleri kapsamında Yenice Mahallesinde Haçim Çellik’in ev sahipliğindeki mahalle toplantısına katılan Başkan Kuş ve beraberindekiler, daha sonra Ahmet Torlak’ın evinde Edessa Konutları yöneticileriyle bir araya geldi.

Her iki toplantıda da vatandaşları dinleyerek, Eyyübiye Belediyesinin hizmet ve yatırımları hakkında bilgi veren Mehmet Kuş, Yenice’deki TOKİ konutları bölgesinde talep edilen cami için girişimlerde bulunacaklarını belirtti.

Aynı gece AK Parti Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı öncülüğünde düzenlenen ev toplantılarına katılmak üzere Topdağı Mahallesine geçen Mehmet Kuş ve partililer, burada da mahalle temsilcisi Suna Koyuncu’nun ev sahipliğinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. 

Mehmet Kuş’un ev toplantıları, ilçede hem katılımcı belediyecilik anlayışının yerleşmesine hem de AK Parti belediyeciliğinin benimsenmesine katkılar sağlıyor.

Mehmet Kuş her akşam çok sayıda haneye konuk oluyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.