Başkan Baydilli: Vatandaşlarımızın bu desteği 31 Mart’ta zaferle taçlanacak

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli her akşam seçim ofisini dolduran vatandaşlara teşekkür ederek bu tablonun 31 Mart’ta yaşanacak zaferin habercisi olduğunu söyledi.

Başkan Baydilli: Vatandaşlarımızın bu desteği 31 Mart’ta zaferle taçlanacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin seçim çalışmalarını yürütmek için açtığı seçim ofisi kendisini destekleyen vatandaşlarla dolup taşıyor. Her akşam seçim ofisini ziyaret edip vatandaşlarla buluşan Başkan Baydilli kendisine verilen destekten dolayı vatandaşlara şükranlarını iletiyor. 

Seçim ofisi ziyaretinde vatandaşlara hitap eden Başkan Metin Baydilli, burayı her gün tıklım tıklım görmekten dolayı büyük mutluluk yaşadığını belirterek bu tablonun 31 Mart zaferinin habercisi olduğunu kaydetti. 

Başkan Baydilli, “Her akşam burada bizi yalnız bırakmıyorsunuz, desteğinizi ve duanızı bizden eksik etmiyorsunuz. Bu sevgi ve destek İnşallah 31 Mart’ta zaferle taçlanacak ve Karaköprü’ye hizmet etmeye kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu seçim sürecinde her yere gidiyoruz ve her vatandaşımıza ulaşmaya çalışıyoruz.

Vatandaşlarımızın gittiğimiz her yerde bize bir teveccühü ve sevgisi var. Bu da demek oluyor ki vatandaşımız bizim hizmetlerimizden ve AK Parti belediyeciliğinden memnun kaldı. Bazen çok yoruluyoruz ama kardeşlerimizin bize olan sevgisini ve dualarını görünce inanın her şeye değiyor. Her akşam seçim ofisimizi ziyaret eden, bizi burada yalnız bırakmayan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Sadece bu dönemde değil seçimden sonra da her daim başımın üstünde yeriniz vardır” diye konuştu. 

Başkan Baydilli seçim ofisine gelen vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekilirken, vatandaşların taleplerini de dinleyip not aldı.

 

Başkan Baydilli: Vatandaşlarımızın bu desteği 31 Mart’ta zaferle taçlanacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.