Sel felaketinin yıl dönümü! CHP heyetinden Abide Kavşağı’nda ölenler için karanfil

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ ile CHP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Koyuncu, geçen yıl 14-15 Mart’ta yaşanan sel felaketinde 8 kişinin hayatını kaybettiği Abide Kavşağı’nda ölenler için karanfil bıraktı.

Sel felaketinin yıl dönümü! CHP heyetinden Abide Kavşağı’nda ölenler için karanfil

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ ve CHP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Koyuncu ile diğer partili yetkililer, geçen yıl yaşanan sel felaketinin yıl dönümünde, 8 kişinin yaşamını yitirdiği Abide Kavşağı’nda açıklama yaptı. 

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, “Buradaki alt geçitte 8 vatandaşımız boğularak feci şekilde hayatını kaybetti. Urfa’yı öyle bir beceriksiz liyakatsiz yöneticiler yönetiyor ki mevcut büyükşehir belediye başkanı ve teknik ekibi buradan vatandaşlarımıza müdahale konusunda ilkel yöntemlerle kepçe ağzıyla su tahliyesi yapıyorlardı. Böyle afetler yaşanmaması için temennide bulunuyor, ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum” dedi. 

CHP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Koyuncu da sel felaketinde kent genelinde yaşamını yitiren 17 kişiye Allah’tan rahmet diledi. Koyuncu, “Abide Kavşağı’nda ölen 8 vatandaşımız için alınmayan önlemlerden dolayı zamanın yetkililerinden hesap sorulmasını ve bunun, onların yanına kar kalmamasını temenni ediyorum. Bir tane devlet büyüğünün gelmesiyle bütün yolları kapatan yöneticilerimiz sel baskınlarını haber veren AFAD’ın ve meteorolojinin uyarılarına kulak tıkayarak insanlarımızın hayatını kaybetmesine sebep olmaları yanlarına kar kalmamalıdır” diye konuştu.  

Karadağ ve beraberindekiler ardından vefat eden vatandaşlar için karanfil bıraktı.

Sel felaketinin yıl dönümü! CHP heyetinden Abide Kavşağı’nda ölenler için karanfil

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.