Başkan Kuş: Eyyübiye kendi rekorunu kıracak

Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi Eyyübiye’de, 31 Mart seçimleri öncesi mahalle toplantıları ve hane ziyaretlerine devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, “AK Parti’ye her zaman en büyük desteği veren Eyyübiyeli kardeşlerim bu seçimde kendi rekorunu egale edecektir” dedi.

Başkan Kuş: Eyyübiye kendi rekorunu kıracak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Asya Mahallesi’nde Übeyt Bakay’ın ev sahipliği yaptığı toplantıda vatandaşlarla bir araya geldi.

Eyyübiye genelinde yapılan hizmet ve yatırımların istişare edildiği toplantıda konuşan Başkan Kuş, Asya Mahallesi’nin en büyük talebinin doğalgaz olduğunu ve bu talebi de yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Kuş, doğalgaz çalışmalarının devam edeceğini ve ilçenin yüzde 60’ına ulaştırılan doğalgazı çok kısa sürede tüm mahallelere ulaştıracaklarını ifade etti.

Vatandaşların sorularını cevaplayan ve yeni dönemde hayata geçirilecek projelerini de paylaşan Başkan Kuş, daha sonra Hayati Harrani Mahallesi’nde Ak Parti İl Kadın Kolları Üyesi Fatma Dağ’ın organize ettiği mahalle toplantısında vatandaşlarla buluştu.

Hayati Harrani Mahallesi’nde büyük coşku ile karşılanan Mehmet Kuş, burada da ilçede hayata geçirilen hizmetleri anımsattı. Eyyübiye’de bölgenin en modern yerleşim alanlarından birini inşa etmeye başladıklarını kaydeden Başkan Kuş, Güney Eyyübiye’de binlerce konutun yapımının tamamlanmak üzere olduğunu, bölgenin çok yakında 250 bin nüfusun yaşadığı modern bir şehre dönüşeceğini söyledi.

Başkan Kuş: Eyyübiye kendi rekorunu kıracak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.