Başkan Beyazgül esnaf ve vatandaşlarla iç içe

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Beyazgül esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyerek 31 Mart Yerel Seçimleri için destek istiyor.

Başkan Beyazgül esnaf ve vatandaşlarla iç içe

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Başkan Beyazgül, beraberinde AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ile birlikte Hamidiye Mahalle Muhtarı İbrahim Demirkol’u ziyaret etti. 

Vatandaşlardan muhtarlara iletilen talep ve önerilerle ilgili bilgiler alan AK Parti ve Cumhur İttifakı adayı, Zeynel Abidin Beyazgül, muhtarlığa gelen vatandaşlarla da yakından ilgilendi. Vatandaşların da Başkan Beyazgül’e olan teveccühleri oldukça yoğun oldu.

Selahaddin Eyyubi Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Beyazgül, ardından AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ve Şanlıurfa Semt Pazarcılar Dernek Başkanı Hacı Keser ile birlikte cumartesi semt pazar esnafını ziyaret etti. Burada satış yapan esnaflara hayırlı işler dileklerini ileten Başkan Beyazgül pazar alışverişini de yaptı.

Yaklaşan yerel seçimler dolayısıyla vatandaşların dualarını ve desteklerini isteyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e esnaf ve vatandaşların da ilgisi ve desteği oldukça yoğun oldu. 

 

Başkan Beyazgül esnaf ve vatandaşlarla iç içe

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.