featured

Mehmet Ekinci: “Eyyübiyelilerin her zaman yanındayız”

Yeniden Refah Partisi Eyyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, ramazan ayı boyunca ilçenin farklı noktalarında evlerine iftara yetişemeyen vatandaşlara veya iftar saatinde çalışanlara iftarlık ikramında bulunarak vatandaşın her daim yanında.

Mehmet Ekinci: “Eyyübiyelilerin her zaman yanındayız”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci adına Eyyübiye Gençlik Teşkilatı, Ramazan ayının ilk gününden itibaren iftara yetişemeyen vatandaşların yardımına koşuyor. 

“Eyyübiyelilerin Her Zaman Yanındayız” projesiyle birlik, beraberlik ve kardeşliğin getirdiği paylaşma sorumluluğunu pekiştiren teşkilat üyeleri, özellikle trafik akışının yoğun olduğu iftar saatlerinde yolda kalan sürücüler ve otobüsteki vatandaşlara içerisinde hurma, su, kek, meyve suyu, yemek ve ıslak mendilden oluşan iftariyelik paketleri dağıtıyor. “Eyyübiyelilerin Her Zaman Yanındayız” projesiyle iftara yetişemeyenlere ikramlarını yapan gençlik teşkilatı, paylaşmanın ve birlikte olmanın simgesi olan Ramazan ayında vatandaşların takdirini topluyor. 

“PAYLAŞMA KÜLTÜRÜMÜZÜ YAŞAMAK VE YAŞATMAK İÇİN GAYRET EDİYORUZ”

Yeniden Refah Partisi Eyyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci; Ramazan’ın rahmetiyle ve bereketiyle geldiğini ifade ederek Yeniden Refah Partisi teşkilatları olarak paylaşım adına tüm güzellikleri yaşamak ve yaşatmak için sahada vatandaşlarımızın yanında olduğunu söyledi. 

Mehmet Ekinci; “Bu yıl da Ramazan-ı Şerif’e sağlık ve sıhhatle kavuştuk elhamdülillah. Ramazan ayı hepimiz için rahmet, mağfiret ve kurtuluş ayıdır. Refah adına, Ramazan’ın o manevi iklimini ve paylaşma kültürümüzü yaşamak ve yaşatmak için gayret ediyoruz. İlçe Gençlik Teşkilatımız ile Ramazan’ın ilk gününden itibaren oruçlarını açmak için evine yetişemeyen hemşehrilerimize iftariyelik ikramında bulunuyor. Rabbim tüm oruçlarımızı ve ibadetlerimizi kabul eylesin. Ben, bu vesileyle tüm hemşerilerimizin Ramazan ayını bir kez daha tebrik ediyor, Rabbimden bizi Ramazan’ın bereketine erdirmesini ve Ramazan Bayramı’na kavuşturmasını temenni ediyorum” dedi.

Mehmet Ekinci: “Eyyübiyelilerin her zaman yanındayız”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.